Nieuwe aandeelhouder Snack Connection

10 februari 2016

Trophas Capital & Management is de nieuwe aandeelhouder van Snack Connection. Met de nieuwe aandeelhouder moet de notenverpakker verder gaan groeien. Dick van Eijmeren zal als commercieel directeur aan de directie worden toegevoegd.

De nieuwe aandeelhouder Trophas is een Nederlandse kapitaalverstrekker die investeert in ondernemingen in de (food)productie sector. Trophas participeert ook in convenience foodbedrijf Conveni.

Snack Connection richt zich op het bewerken, mengen en verpakken van noten, pitten/zaden, gedroogde zuidvruchten, croutons en rijstcrackers voor private label. Het bedrijf levert aan retailorganisaties in binnen- en buitenland. Snack Connection beschikt over productielocaties in Giessen en Bergschenhoek.

Snack Connection is opgericht in 2010 door algemeen directeur Perry van Otterloo en financieel directeur Rens van Oostrum.  "Daarnaast heeft de heer A.A. de Graaf, als minderheidsaandeelhouder, middels het verstrekken van voldoende kapitaal het ontstaan en de eerste groei mede mogelijk gemaakt. Nu is het moment aangebroken om de volgende stap te zetten, en afscheid te nemen van de heer De Graaf als aandeelhouder", stelt het bedrijf.

 

Altijd op de hoogte blijven?