DSM, Loders Croklaan en Avebe genomineerd voor Fi Excellence Awards

10 oktober 2013

FRANKFURT -  Zowel DSM Food Specialities als DSM Nutritional Products zijn genomineerd voor een Fi Excellence Award. Ook IOI-Loders Croklaan en Avebe zijn onder de kanshebbers.

Er zijn 7 categorieën met steeds 3 of 4 genomineerden. De winnaars in de verschillende categorieën en de overall winnaar worden op 19 november bekendgemaakt tijdens de beurs Food Ingredients Europe in Frankfurt.

De genomineerden zijn:

Bakery Innovation of the Year

  • Advanta - Nutrisun High Stearic, High Oleic Sunflower Oil
  • AIT Ingredients - VitalGlucan H+
  • Roquette - Roquette Microalgae High Lipid Algal Flour

Beverage Innovation of the Year

  • DSM Nutritional Products Europe Ltd - OatWell Smoothie
  • Handary S.A. - White NisinA
  • Tate & Lyle - Promitor Soluble Gluco Fibre

Confectionery Innovation of the Year

  • AarhusKarlshamn – AAK - Chocofill NH 110
  • Barry Callebaut - The Cocoart Collection
  • IOI-Loders Croklaan - CristalGreen

Dairy Innovation of the Year

  • AAK - Akomix LS 25
  • Avebe - Etenia QS
  • Chr. Hansen - SaltLite
  • Chr. Hansen A/S - FreshQ® cultures

Savoury/Meat Innovation of the Year

  • Chr. Hansen - Safepro ImPorous
  • DSM Food Specialities - MaxiPro HSP
  • Ingredion UK Limited - NOVATION Endura 0100
  • Setalg (Roullier Group) – AlgySalt

Snacks/On-The-Go Innovation of the Year

  • Kalsec Europe Ltd - Kalsec Szechuan Pepper Extracts
  • Lyckeby Culinar AB - Culinar STAR
  • Novozymes A/S - Novozymes Acrylaway HighT

Sustainability Initiative of the Year

  • Cargill - Cocoa Promise
  • Pure Circle - PureCircle stevia sustainability initiative
  • Symrise AG - simply vanilla(R) - Symrise Sustainable Vanilla

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven?