Vlees+ en Vakblad IJs! starten nieuwsbrieven

15 januari 2014

LEEUWARDEN - Vlees+ en vakblad IJs! van Eisma businessmedia starten vanaf 16 januari met een digitale nieuwsbrief.

Dit om de lezers van de 2 vakbladen en websites per e-mail nog beter op de hoogte te houden van ontwikkelingen, wetenswaardigheden en nieuwtjes uit de sectoren.

Nieuwsbrief Vlees+

De digitale nieuwsbrief van Vlees+ verschijnt vanaf morgen iedere 2 weken op donderdag, rond 12 uur.

Behalve divers nieuws uit de vleessector en van slagers en traiteurs bevat de nieuwsbrief binnenkort ook een blog van Stefan Beld, die in december in Goor een eigen slagerij opende.

Beld doet onder meer verslag van zijn ervaringen als startende ondernemer. Hij stelt zich voor in vakblad Vlees+, nummer 1, die in februari uitkomt.

Nieuwsbrief vakblad IJs!

De digitale nieuwsbrief van vakblad IJs! wordt vanaf morgen maandelijks verspreid en bevat diverse nieuwtjes, maar ook bijdragen van de vereniging van SVH Meesterijsbereiders IJsTOP en de Vereniging van Ambachtelijk IJsbereiders (VAIJ).

Bovendien staat er iedere maand een recept in van Meesterijsbereiders van IJsTOP. SVH Meesterijsbereider Hans Kennis bijt morgen het spits af met amarenen-chocolade-ijs.

De nieuwsbrief volgt eveneens startend ijsondernemer Tom Penders uit Maastricht, die iedere maand een blog schrijft. Deze jonge ondernemer met horeca-achtergrond start in maart zijn ijssalon Stella Gelato.

Beide nieuwsbrieven zijn gratis.

Altijd op de hoogte blijven?