Agenda

Wanneer Evenement Waar
04/09 - 31/01 Leerlijn Basis Voedingsmiddelentechnologie : microbiologie, chemie en proceskunde 's- Hertogenbosch
04/09 - 04/07 Leerlijn Kwaliteit en Verbetermanagement 's- Hertogenbosch
04/09 - 04/07 Leerlijn Kwaliteit en Houdbaarheid 's- Hertogenbosch
04/09 - 22/01 Cursus Productkunde en Verpakken ‘s-Hertogenbosch
06/09 - 04/07 Leerlijn Procesontwikkeling 's- Hertogenbosch
09/10 - 04/06 Leergang Quality and Business Improvement in Food 's- Hertogenbosch
20/11 - 10/11 Leerlijn Productontwikkeling 's- Hertogenbosch
20/11 - 22/01 Cursus Levensmiddelenchemie ‘s-Hertogenbosch
21/11 Training Gevaren inventarisatie en Risico Analyse Processen 's-Hertogenbosch
21/11 - 24/11 SIAL Interfood, The Indonesian Food Innovation Exhibition Jakarta, Indonesie
22/11 - 30/11 3-daagse cursus hygiënisch ontwerpen Utrecht
22/11 Food and the City event Tramkade 22, 's-Hertogenbosch
26/11 - 29/11 ALL4PACK Paris Parijs
29/11 - 30/11 Wageningen Academy: Masterclass towards Data-Driven Agri-Food Business Wageningen
10/12 - 12/12 SIAL Abu Dhabi Abu Dhabi
11/12 VITAL2 risicobeoordeling allergenen Geertruidenberg
12/12 Cursus Hygiënische stoom in de voedingsmiddelenindustrie Utrecht
13/12 - 14/12 2-daagse cursus Innovatieve reinigingstechnieken – CIP Utrecht
01/02 - 17/05 Cursus voedingsmiddelentechnologie Raalte
07/02 - 16/05 Opleiding QESH/KAM/QA manager Raalte
04/03 - 01/06 Online cursus ‘Principles of Sensory Science’ Online
27/03 NVC Opleiding Verpakkingskundige I Gouda
15/02 - 19/02 Intergastra Stuttgart, Duitsland