Agenda

Wanneer Evenement Waar
07/03 - 16/09 We Are Food – over de kunst van voedsel Oss
19/06 - 25/09 Seminar ‘Kwaliteitsmanagement klaar voor het onverwachte’ Nederland
30/06 - 28/10 Tentoonstelling Food & Fictie 's- Hertogenbosch
16/07 - 18/07 IFT18 Food Expo Chicago
04/09 - 31/01 Leerlijn Basis Voedingsmiddelentechnologie : microbiologie, chemie en proceskunde 's- Hertogenbosch
04/09 - 04/07 Leerlijn Kwaliteit en Verbetermanagement 's- Hertogenbosch
04/09 - 04/07 Leerlijn Kwaliteit en Houdbaarheid 's- Hertogenbosch
04/09 - 30/10 Cursus Levensmiddelenmicrobiologie 's-Hertogenbosch
04/09 - 22/01 Cursus Productkunde en Verpakken ‘s-Hertogenbosch
05/09 - 06/09 Intrafood Kortrijk, Belgie
06/09 QESH manager food industry Raalte
06/09 - 04/07 Leerlijn Procesontwikkeling 's- Hertogenbosch
06/09 Cursus Zuiveltechnologie ‘s-Hertogenbosch
06/09 Cursus Vleestechnologie ‘s-Hertogenbosch
06/09 Cursus Bakkerijtechnologie ‘s-Hertogenbosch
06/09 - 01/11 Cursus Proceskunde ‘s-Hertogenbosch
06/09 - 01/11 Cursus Food & Business Marketing ‘s-Hertogenbosch
12/09 Training Food Defense en Food Fraud 's-Hertogenbosch
12/09 NEWTRITION X Lübeck
16/09 - 18/09 The new indian food innovation exhibition New Delhi, India
18/09 - 21/09 Science | Food | Society Parma, Italië
19/09 Webinar en live demo FoodSuite Utrecht
19/09 Workshop Hygiënische perslucht Apeldoorn
20/09 Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen Nijmegen
21/09 - 30/09 Bourgondisch Breda Breda
25/09 - 27/09 FachPack Nürnberg (DE)
27/09 - 28/09 Cursus Hygiënisch bouwen Utrecht
03/10 - 04/10 Empack 2018 Brussel (BE)
04/10 Cursus allergenen management Renswoude (regio Veenendaal)
05/10 - 16/10 Dutch Agri Food Week Nederland
09/10 - 04/06 Leergang Quality and Business Improvement in Food 's- Hertogenbosch
11/10 Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen Kasterlee, België
17/10 - 18/10 Solids Antwerpen 2018 Antwerpen
19/10 Cursus Hygiënische stoom in de voedingsmiddelenindustrie Utrecht
21/10 - 25/10 Sial Paris Parijs, Frankrijk
21/10 Gourmet food and wine exhibition -SIAL Paris Parijs (Frankrijk)
30/10 Cursus Voedsel Veilig Verpakken 's-Hertogenbosch
02/11 Cursus Hygiënisch lassen Utrecht
13/11 - 15/11 BrauBeviale Nürnberg (DE)
16/11 Cursus Hygiënische engineering – Droge processen Utrecht
20/11 - 10/11 Leerlijn Productontwikkeling 's- Hertogenbosch
20/11 - 22/01 Cursus Levensmiddelenchemie ‘s-Hertogenbosch
21/11 Training Gevaren inventarisatie en Risico Analyse Processen 's-Hertogenbosch
21/11 - 24/11 SIAL Interfood, The Indonesian Food Innovation Exhibition Jakarta, Indonesie
22/11 - 30/11 3-daagse cursus hygiënisch ontwerpen Utrecht
26/11 - 29/11 ALL4PACK Paris Parijs
10/12 - 12/12 SIAL Abu Dhabi Abu Dhabi
12/12 Cursus Hygiënische stoom in de voedingsmiddelenindustrie Utrecht
13/12 - 14/12 2-daagse cursus Innovatieve reinigingstechnieken – CIP Utrecht
15/02 - 19/02 Intergastra Stuttgart, Duitsland