Agenda

Wanneer Evenement Waar
04/09 - 31/01 Leerlijn Basis Voedingsmiddelentechnologie : microbiologie, chemie en proceskunde 's- Hertogenbosch
04/09 - 04/07 Leerlijn Kwaliteit en Verbetermanagement 's- Hertogenbosch
04/09 - 04/07 Leerlijn Kwaliteit en Houdbaarheid 's- Hertogenbosch
04/09 - 30/10 Cursus Levensmiddelenmicrobiologie 's-Hertogenbosch
04/09 - 22/01 Cursus Productkunde en Verpakken ‘s-Hertogenbosch
06/09 - 04/07 Leerlijn Procesontwikkeling 's- Hertogenbosch
06/09 - 01/11 Cursus Proceskunde ‘s-Hertogenbosch
06/09 - 01/11 Cursus Food & Business Marketing ‘s-Hertogenbosch
18/09 - 21/09 Science | Food | Society Parma, Italië
20/09 - 21/09 Pioneering AgTech Berlijn
21/09 - 30/09 Bourgondisch Breda Breda
21/09 Jaarbijeenkomst 2018 van de NVC internationale werkgroep Web Retail Packaging Gouda
24/09 Seminar Vezels & gezondheid Papendrecht
24/09 - 25/09 Seminar ‘Kwaliteitsmanagement klaar voor het onverwachte’ Kaatsheuvel
25/09 - 27/09 FachPack Nürnberg (DE)
26/09 NVC Opleiding Verpakkingskundige I Gouda
26/09 De nieuwe ISO 22000:2018 Maarssen
27/09 - 28/09 Cursus Hygiënisch bouwen Utrecht
01/10 - 07/10 Amsterdam Food Week Food Center Amsterdam – De Kweker
03/10 - 04/10 Empack 2018 Brussel (BE)
04/10 Cursus allergenen management Renswoude (regio Veenendaal)
05/10 - 16/10 Dutch Agri Food Week Nederland
08/10 Meat technology in the Netherlands
09/10 - 04/06 Leergang Quality and Business Improvement in Food 's- Hertogenbosch
10/10 Food Valley Summits Protein for the Future Ede
10/10 Top Seminar: Radio-Frequency in-pack Sterilization Wageningen
11/10 Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen Kasterlee, België
11/10 Food Valley Summits Sports & Nutrition Ede
17/10 - 18/10 Solids Antwerpen 2018 Antwerpen
19/10 Cursus Hygiënische stoom in de voedingsmiddelenindustrie Utrecht
21/10 - 25/10 Sial Paris Parijs, Frankrijk
21/10 Gourmet food and wine exhibition -SIAL Paris Parijs (Frankrijk)
30/10 Cursus Voedsel Veilig Verpakken 's-Hertogenbosch
01/11 Themasymposium Microbiële Toxinen in Voeding De Bilt
02/11 Cursus Hygiënisch lassen Utrecht
06/11 Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen Renswoude
12/11 NVC Course Packaging Technology for Auditors online
13/11 - 15/11 BrauBeviale Nürnberg (DE)
15/11 Cursus allergenen management Beveren
16/11 Cursus Hygiënische engineering – Droge processen Utrecht
20/11 - 10/11 Leerlijn Productontwikkeling 's- Hertogenbosch
20/11 - 22/01 Cursus Levensmiddelenchemie ‘s-Hertogenbosch
21/11 Training Gevaren inventarisatie en Risico Analyse Processen 's-Hertogenbosch
21/11 - 24/11 SIAL Interfood, The Indonesian Food Innovation Exhibition Jakarta, Indonesie
22/11 - 30/11 3-daagse cursus hygiënisch ontwerpen Utrecht
26/11 - 29/11 ALL4PACK Paris Parijs
10/12 - 12/12 SIAL Abu Dhabi Abu Dhabi
11/12 VITAL2 risicobeoordeling allergenen Geertruidenberg
12/12 Cursus Hygiënische stoom in de voedingsmiddelenindustrie Utrecht
13/12 - 14/12 2-daagse cursus Innovatieve reinigingstechnieken – CIP Utrecht
27/03 NVC Opleiding Verpakkingskundige I Gouda
15/02 - 19/02 Intergastra Stuttgart, Duitsland