Duurzaam is duurder

Duurzaam is duurder

Uit een marktonderzoek dat werd uitgevoerd door boerenkoepel LTO zou blijken dat de consument geen kiloknallers meer wil. De onderzoekers concluderen dat de consument wel duurzaam vlees wil, maar (nog) niet bereid is om de meerprijs daarvan te betalen. Onderwijl dreigt de kostprijs van slachters te stijgen, komt er een recessie aan en bereiden supe...

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Diviande winnaar Innovatie Publieksprijs Regio FoodValley

Diviande winnaar Innovatie Publieksprijs Regio FoodValley

Diviande won woensdag 29 september de Publieksprijs van Regio FoodValley voor de ‘hybride’ roerbakreepjes. Voor deze reepjes gebruikt de vleesproducent het restvlees van duurzame Kipster hanen en leghennen.

Verstegen aangesloten bij Circulaire Bio-economy Alliance

Verstegen aangesloten bij Circulaire Bio-economy Alliance

Verstegen Spices & Sauces B.V. is aangesloten bij de Circulaire Bio-economy Alliance (CBA). Deze alliantie van investeerders, bedrijven, lokale gemeenschappen, gouvernementele en niet- gouvernementele organisaties wil de circulaire bio-economie bevorderen en wereldwijd herstellen.

Drenthe wordt experimenteergebied voor duurzame landbouw

Drenthe wordt experimenteergebied voor duurzame landbouw

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft Drenthe aangewezen als gebied om met het verduurzamen van de landbouw te experimenteren.