'Een bedrijfscultuur kun je niet van bovenaf bepalen'

tonys-chocolonely-kantoor

Tony’s Chocolonely heeft dit jaar een tweede plaats veroverd in de strijd om de titel ‘beste werkplek van Nederland’. Wat heb je nodig om zo’n werkplek te worden? ‘Alle medewerkers leven de kernwaarden van Tony’s.’ Kernwaarden van Tony’s Chocolonely zijn ondernemend, kritisch, eigenzinnig en om blij ...
Lees ook
Medewerkers  op nummer één

Medewerkers op nummer één

De economie groeit. Dat betekent meer banen, maar er zijn niet altijd mensen om deze te vervullen. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste mensen binnenkrijgt? En deze weet te behouden? Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands doet het als volgt.  HR manager Tom Groen zegt te merken dat het goed gaat met de economie. ‘Het gevolg is...

Proceslijn in de winkel bij Tony's Chocolonely

Proceslijn in de winkel bij Tony's Chocolonely

‘Waarom zouden mensen naar onze winkel komen? Albert Heijn verkoopt ons product immers ook,’ vroegen ze zich af bij Tony’s Chocolonely. Hun antwoord: een minifabriek waar klanten hun gepersonaliseerde reep van de proceslijn af zien rollen. Waar ze die bijzondere winkelfabriek wilden gaan maken? Waarom niet gewoon een monumentaal pand,...

Tony’s Chocolonely bouwt Willy Wonka-achtige chocoladefabriek

Tony’s Chocolonely bouwt Willy Wonka-achtige chocoladefabriek

Het idealistische chocolademerk Tony’s Chocolonely is van plan een eigen chocoladefabriek te bouwen met ruimte voor bezoekers én een eigen pretpark op het terrein. Dat maakte het bedrijf gisteren bekend. De nieuwe fabriek komt in het monumentale pakhuis De Vrede in Zaandam Nu worden de repen van Tony’s Chocolonely nog gemaakt in...