Godiva Masterpieces voor de hospitality branche

Godiva lanceert in augustus een speciaal assortiment voor de hospitality branche in Nederland. Het assortiment bestaat uit individuele verpakkingen van de Godiva Masterpieces, Godiva Masterpiece reepjes en geschenkverpakkingen met bonbons. De bonbons van Godiva werden al verkocht in boutiques en sinds een klein jaar in de supermarkten.

Met de introductie van het nieuwe gamma speelt Godiva in op de internationale trend van het gebruik van pillow chocolates als ultiem gebaar van gastvrijheid tot op de kamer. “Met deze lancering zet Pladis de volgende stap in de groei binnen de hospitality branche. Godiva past hier als merk uitermate goed bij”, aldus Koen Regout, Managing Director Koninklijke Verkade.

Godiva Masterpieces

In de hospitality collectie staan de speciale Masterpieces van Godiva centraal. Deze lijn weerspiegelt de geheime recepten van drie creaties die al meer dan 50 jaar de Godiva-familie typeren. De Godiva chocolatiers hebben zich voor het assortiment met Godiva Masterpieces producten laten inspireren door de meest geliefde producten uit de boutiques.

Het Ganache Heart with Belgian Dark Chocolate is gecreëerd om de eerste Godiva boutique in Brussel te eren; het hart van België wordt gesymboliseerd door de vorm van deze chocolade. De Caramel Lion of Belgium with Belgian Milk Chocolate markeert een andere mijlpaal in de historie van Godiva; het verlenen van het predikaat Koninklijk door het Belgische Hof. De Hazelnut Oyster with Belgian Milk Chocolate is geïnspireerd op de liefde die de oprichters van het merk, de familie Draps, hadden voor de zee.

Godiva

Godiva is een wereldwijd luxe chocolademerk met meer dan 90 jaar ervaring in de kunst van het chocolade maken. De chocolade is in meer dan 100 landen verkrijgbaar in 800 boutiques, warenhuizen, (duty free) speciaalzaken en online. Op dit moment is Godiva een van de snelst groeiende merken binnen het pladis portfolio.

Pladis

Pladis is een wereldwijd koek- en chocoladebedrijf dat actief is in 130 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Amerika. Het bedrijf heeft een jaarlijkse omzet van 2,2 miljard pond, 34 fabrieken in 13 landen en er werken 26.000 medewerkers. Pladis werd in 2016 opgericht toen United Biscuits, Ulker, Godiva Chocolatier en DeMet’s Candy Company verenigd zijn als een wereldwijde onderneming. Koninklijke Verkade is onderdeel van deze wereldspeler.

 
Meer over
Lees ook
Tips Belastingdienst voor btw-verhoging

Tips Belastingdienst voor btw-verhoging

Na de Tweede kamer, is ook de Eerste Kamer akkoord met de btw-verhoging. Op 18 december stemden de Kamerleden met het voorstel in. Dit betekent dat het lage btw-tarief vanaf 1 januari van 6 procent naar 9 procent gaat. Deze tariefverhoging heeft gevolgen voor onder andere de administratie, de prijzen van goederen en diensten en...

Ambachtelijke bakker maakt brood nog steeds te zout

Ambachtelijke bakker maakt brood nog steeds te zout

Uit een meting van het Nederlands Bakkerij Centrum blijkt dat brood van de ambachtelijke bakker een stuk zouter is dan brood uit industriële bakkerijen. Gemiddeld zit het brood van ambachtelijke bakkers zelfs nog boven de wettelijke norm van maximaal 1,8 procent NaCl op de droge stof. Dat meldt het NVB. De meting werd uitgevoerd op 502 verschillende...

1 op de 13 ondernemers te laat met btw-aangifte

1 op de 13 ondernemers te laat met btw-aangifte

Ongeveer 140.000 ondernemingen misten afgelopen kwartaal de deadline van 1 november om hun btw-aangifte en/of -betaling te doen. Zij ontvangen een dezer dagen een naheffingsaanslag, vaak met boete. In ruim 80 procent van de gevallen was de betaling niet op tijd of correct. Dat meld de Belastingdienst in een persbericht van 3 december. Veel ondernemers,...