Jasper Kooijmans nieuwe commercieel directeur bij Brandt & Levie

jasper-kooijmans

Jasper Kooijmans is per 1 december aangesteld als de nieuwe commercieel directeur bij Brandt & Levie worstmakers. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het versterken en uitbreiden van de positie van Brandt & Levie in Nederland en in het buitenland.

Jasper Kooijmans

Kooijmans heeft een lange staat van dienst in de food sector. De laatste jaren werkte hij als Head of Foodservice Nederland & België bij Arla. Daarvoor vervulde hij verschillende functies bij bedrijven als Kraft-Heinz en Jacobs Douwe Egberts.

Met de aanstelling van Kooijmans wil Brandt & Levie zorgen voor meer slagkracht bij het verwezenlijken van de missie van het bedrijf: mensen inspireren om beter vlees te eten.

Brandt & Levie

Samuel Levie, Jiri Brandt en Geert van Wersch zijn de worstenmakers van Brandt & Levie. Hun liefde voor worst begon in de keukens van de Amsterdamse horeca. Ze experimenteerden en trokken naar Italië om een goede droge worst te leren maken. Bij terugkomst in Nederland startten ze hun eigen worstmakerij. Voor hun worst gebruiken de mannen alleen vlees van varkens die een goed leven hebben gehad.

Bron: Vleesplus