Koupe Proteïne-ijs verkrijgbaar bij AH XL Supermarkten

Koupe proteïne ijs

Het gaat goed met Koupe proteïne-ijs. Het ijs was al verkrijgbaar bij Jumbo, Dirk en Dekamarkt en vanaf augustus ligt het ook in de schappen bij AH XL.

Ook vanuit het buitenland is er belangstelling getoond in de gezondere manier van ijs eten. Het ijs wordt al verkocht in Denemarken enhet Verenigd Koninkrijk. Plannen om verder door te groeien liggen al klaar.

Gezonder ijs

In vergelijking met andere ijsmerken bevat Koupe 40 procent minder calorieën, 70 procent minder suiker en 3 keer zoveel eiwit. Koupe is daarom een gezondere manier van ijs eten. Dankzij het hoge proteïnegehalte is Koupe een goede match met frequent sporten en het bouwen van spiermassa.

Koupe is verkrijgbaar in vier smaken: Clever Chocolate, Smart Strawberry, Victorious Vanilla en Brilliant Banana. Uit onderzoek blijkt day de smaak goed is. 96 procent gaf aan het ijs lekker te vinden.

Prijzen

Het ijs is bekroond met verschillende prijzen. Op de World Dairy Innovations Award 2016 won Koupe in de categorie “Best Ice Cream”. F&A Next riep Koupe uit tot ‘Best Food Startup’ van 2017.

Lees ook:

 
Lees ook
Hoe maken we voedsel nog duurzamer en gezonder?

Hoe maken we voedsel nog duurzamer en gezonder?

Ons voedsel zit steeds slimmer in elkaar. Dierlijke eiwitten worden vervangen door plantaardige, suikers door laagcalorische zoetstoffen en kunstmatige smaakstoffen door natuurlijke alternatieven. Welke innovatieve, functionele ingrediënten maken on voedsel in de toekomst nog lekkerder en gezonder? En welke andere innovaties kunnen ons voedsel transformeren...

Chocopasta voor baby’s wint Gouden Windei 2019

Chocopasta voor baby’s wint Gouden Windei 2019

Ook dit jaar maakte Foodwatch weer een aantal partijen ongelukkig met Gouden Windei-verkiezing voor het meest misleidende product. Dit jaar werd chocopasta voor baby’s van De Kleine Keuken door het publiek als meest misleidend ervaren. ‘Vanaf 8 maanden’ staat er groot op de pot biologische chocopasta van De Kleine Keuken. De talloze...

Nestlé en Corbion starten samenwerking voor eiwit uit algen

Nestlé en Corbion starten samenwerking voor eiwit uit algen

Nestlé gaat samenwerken met Corbion voor de ontwikkeling van ingrediënten uit microalgen. De bedrijven willen die ingrediënten gebruiken in de productie van duurzame, plantaardige voedingsmiddelen. De voedingsmiddelenindustrie is naarstig op zoek naar nieuwe plantaardige eiwitbronnen, en de microalgen zullen Nestlé dan ook met...