Listeria bacterie aangetroffen in tartaar

EVMI_Tartaar Dirk van den Broek

Bij de supermarkten Dirk van den Broek en Dekamarkt is de listeria bacterie aangetroffen in de tartaar. Beide supermarkten halen de producten terug en roepen klanten op om het product niet te consumeren. Consumptie kan een gevaar vormen voor de gezondheid, met name bij zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

Dirk van den Broek

  • De listeria bacterie is bij Dirk van den Broek  aangetroffen in het volgende product:
  • De Beste Tartaar 2 stuks
  • EAN code:  2336980
  • THT:  30-04-2018

Klanten die het product in huis hebben kunnen dit terugbrengen naar de winkel en krijgen hun geld terug.  Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 088-3134444 of dirk.nl.

Dekamarkt

  • Bij de Dekamarkt zit de listeria bacterie in het volgende product:
  • Slagers Beste tartaar 3 stuks
  • EAN code: 2341581
  • THT: 29-04-2018

Consumenten die dit product in huis hebben kunnen het terugbrengen naar de winkel en krijgen hun geld terug. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 088-3135555 of via DekaMarkt.nl.

Lees ook
Niet zo gek, zo'n labelcheck

Niet zo gek, zo'n labelcheck

Klopt de informatie op een verpakking? Als consument moet je daarop kunnen vertrouwen. Helaas komt het regelmatig voor dat artikelen moeten worden teruggeroepen, omdat de informatie op de verpakking niet klopt.

Vion overweegt vleesvervangers te gaan produceren

Vion overweegt vleesvervangers te gaan produceren

Vleesgigant Vion overweegt de markt voor vleesvervangers aan te boren. Dat zegt bestuursvoorzitter Ronald Lotgerink tegen het FD. Het vleesbedrijf publiceerde vandaag zijn jaarcijfers, waarin staat dat de nettowinst in 2018 is gehalveerd.

Bionext start crowdfunding voor mobiele slachterij

Bionext start crowdfunding voor mobiele slachterij

Bionext en Innohow zijn een crowdfunding gestart voor een mobiele slachterij. Hiermee kunnen biologische varkensboeren binnenkort hun dieren op eigen erf slachten. Dat scheelt veel stress voor de dieren, omdat zij niet op transport hoeven. De mobiele slachterij zou het verschil kunnen maken in het welzijn van de dieren. Biologisch gehouden vee...