Masterclass 3D Food Printing

ByFlow organiseert samen met chefkok Jan Smink en groothandel Hanos drie 3D Food Printing Masterclasses. De masterclasses zijn gericht op professionals uit de horeca.

Masterclass 3D Food Printing

De deelnemers krijgen de kans om te leren hoe ze de 3D-printtechnologie op verschillende manieren in de praktijk kunnen gebruiken en hoe ze deze innovatieve technologie in hun bedrijven kunnen implementeren. Aan het einde van de Masterclass kunnen de aanwezigen de smaak en beleving van verschillende 3D-geprinte gerechten ontdekken.

De masterclasses vinden plaats in verschillende vestigingen van Hanos. Dit zijn Hanos Eindhoven op 17 september, Hanos Delft-Den Haag op 15 oktober en Hanos Zwolle op 20 november.

Jan Smink

Jan Smink, chef en eigenaar van het restaurant “Smink”. Hij gelooft in de mogelijkheden van 3D-voedselprinten. “Met de geavanceerde Focus 3D-voedselprinter maak ik vormen en designs die eerder niet gemaakt konden worden. In mijn restaurant verras ik gasten met een unieke ervaring die ook nog eens heerlijk smaakt.”

Hanos

Hanos is een leverancier en groothandel van food- en non-foodproducten voor de voedingsindustrie. Nina Hoff, CEO van byFlow: “Hanos biedt de kennis en het netwerk om de volgende stappen in de Horeca te zetten. Een van de volgende stappen is 3D Food Printing. byFlow is ervaren in deze innovatieve technologie en daarom geeft deze samenwerking een toegevoegde waarde aan onze beide bedrijven.”

[youtube ?v=szyQrtlifCE?feature=oembed&w=592&h=333]

Meer over
Lees ook
Tips Belastingdienst voor btw-verhoging

Tips Belastingdienst voor btw-verhoging

Na de Tweede kamer, is ook de Eerste Kamer akkoord met de btw-verhoging. Op 18 december stemden de Kamerleden met het voorstel in. Dit betekent dat het lage btw-tarief vanaf 1 januari van 6 procent naar 9 procent gaat. Deze tariefverhoging heeft gevolgen voor onder andere de administratie, de prijzen van goederen en diensten en...

Ambachtelijke bakker maakt brood nog steeds te zout

Ambachtelijke bakker maakt brood nog steeds te zout

Uit een meting van het Nederlands Bakkerij Centrum blijkt dat brood van de ambachtelijke bakker een stuk zouter is dan brood uit industriële bakkerijen. Gemiddeld zit het brood van ambachtelijke bakkers zelfs nog boven de wettelijke norm van maximaal 1,8 procent NaCl op de droge stof. Dat meldt het NVB. De meting werd uitgevoerd op 502 verschillende...

1 op de 13 ondernemers te laat met btw-aangifte

1 op de 13 ondernemers te laat met btw-aangifte

Ongeveer 140.000 ondernemingen misten afgelopen kwartaal de deadline van 1 november om hun btw-aangifte en/of -betaling te doen. Zij ontvangen een dezer dagen een naheffingsaanslag, vaak met boete. In ruim 80 procent van de gevallen was de betaling niet op tijd of correct. Dat meld de Belastingdienst in een persbericht van 3 december. Veel ondernemers,...