Najaarsbeurs ‘Food on the Move’

Food on the move

Het afhalen én laten bezorgen van eten zit in de lift. En ook onderweg even gauw een maaltijd meenemen gebeurt steeds vaker. De consument is meer dan ooit in beweging, en daarmee staat de ‘statische’ onderneming voor een uitdaging. Hoe kunnen wij daarop inspelen? Op deze vraag probeert de VAV*groep antwoord te geven.

Najaarsbeurs ‘Food on the Move’

Op 29 en 30 oktober vindt daarom de najaarsbeurs 'Food on the move' plaats. Een week later, op zondag 5 november en maandag 6 november, vindt de beurs in Noordwijk plaats. De VAV*groep wil tijdens de beurs de gasten laten zien wat zij allemaal in huis heeft om de versspecialist van dienst te zijn.

Op de beurs zijn zowel traditionele als bijzondere producten uit binnen- en buitenland. VAV*groep reikt tijdens de beurs handvatten aan om de bijzondere achtergronden op een juiste manier door te vertalen naar de consument. Dit kan door middel van online- en offline communicatie.

Daarnaast is er aandacht voor non-food artikelen. Want producten moeten verpakt de winkel verlaten. VAV*groep presenteert de collectie (milieuvriendelijke) disposables én twee nieuwe eigen lijnen verpakkingsmaterialen.

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Samenwerking KNCV en Alea rond beurzen voor lab- en (bio)procestechnologie

Samenwerking KNCV en Alea rond beurzen voor lab- en (bio)procestechnologie

KNCV, de Koninklijke Nederlandse beroepsvereniging voor de chemie en life sciences en Alea Publishers, uitgever van onder ander EVMI en AutomationNL, gaan vanaf 2023 intensief samenwerken rond beurzen en evenementen in het domein laboratorium- en (bio)procestechnologie.

Vakbeurs Free From Functional & Health Ingredients in Amsterdam op 22 en 23 november

Vakbeurs Free From Functional & Health Ingredients in Amsterdam op 22 en 23 november

Op 22 en 23 november a.s. vindt de tiende Europese editie plaats van Free From Functional & Health Ingredients, foodvakbeurs voor Retail en Food Service professionals. De beurs heeft dit jaar meer dan driehonderd exposanten met gezonde lifestyleproducten, private label en ingrediënten-oplossingen. Ook zijn er drie congresprogramma’s, ruim zestig internationale...

Zoetwarenbeurs ISM 2023 vindt plaats van 23 tot 25 april

Zoetwarenbeurs ISM 2023 vindt plaats van 23 tot 25 april

ISM, de internationale vakbeurs voor chocolade, snoepgoed en zoetwaren in Keulen, vindt plaats van 23 tot 25 april 2023. De organisatie heeft in overleg met partners besloten de beurs van januari naar april te verplaatsen, in de hoop dat er tegen die tijd meer zekerheid is binnen de branche.