Nieuw management bij varkensvleesdivisie Vion

EVMI_Vion 1

Vion heeft opnieuw een reeks personeelswisselingen in het management aangekondigd, dit keer in de varkensvleesdivisie van de vleesverwerker. Frans Stortelder, COO van de varkensvleesdivisie, zal per 1 januari doorstromen naar de functie van Chief Strategic Projects bij Vion. John de Jonge zal hem gaan vervangen als COO en krijgt samen met CCO Maiko van der Meer de leiding over de divisie.

Aansturing pork division

John de Jonge neemt de operationele verantwoordelijkheden over voor de divisie ‘Pork’ van Frans Stortelder. Maiko van der Meer neemt de verantwoordelijkheid voor alle commerciële zaken en zal ontwikkeling van de consumentenproducten voor Vion Pork gaan leiden. Op korte termijn zal nader besloten worden hoe de verschillende stafafdelingen binnen de Pork divisie worden aangestuurd.

Nieuw management

John en Maiko rapporteren aan Ronald Lotgerink, die per 1 september is aangetreden als nieuwe CEO. Eerder deze maand werden ook al twee andere managementposities bij Vion opnieuw bemand.

Lees ook
Aanvullende coronamaatregelen Vion lijken te werken

Aanvullende coronamaatregelen Vion lijken te werken

Nadat werknemers van de locaties in Boxtel en Groenlo besmet bleken te zijn met Covid-19, scherpte Vion het coronaprotocol aan. Deze aanvullende maatregelen lijken effect te hebben. Dat laat Vion weten in een persbericht.

Detacheerder van Oost-Europees personeel voor de vleesindustrie vertelt zijn kant van het verhaal

Detacheerder van Oost-Europees personeel voor de vleesindustrie vertelt zijn kant van het verhaal

De Gelderlander ging op zoek naar het verhaal van de detacheerder die voor slachters en vleesverwerkers Oost-Europees personeel werft. Moba Aoulad Ben Arroun werkte 25 jaar geleden zelf als uitbener. Inmiddels is hij directeur van Horizon.

Slachthuis Vion in Groenlo weer open, Van Rooi Meat in Helmond langer dicht

Slachthuis Vion in Groenlo weer open, Van Rooi Meat in Helmond langer dicht

Na twee weken gesloten te zijn vanwege coronabesmettingen opent het slachthuis van Vion in Groenlo vandaag, 4 juni, weer de deuren. Het slachthuis Van Rooi Meat in Helmond, dat afgelopen week de deuren moest sluiten blijft nog twee weken langer dicht.