Plus en 24Kitchen organiseren Goed Eten Festival

Goed Eten Festival_1

Supermarktketen Plus en 24Kitchen organiseren samen het Goed Eten Festival. Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 proeven bezoekers in de Limburgse natuur eten en drinken dat met Goed Eten-producten van Plus in foodtrucks wordt bereid. Bezoekers kunnen inspiratie opdoen met de kookcolleges van 24Kitchen-chefs. Ook voor kinderen zijn er allerlei activiteiten.

De locatie van het Goed Eten Festival is de boerderij van David Janssen in Veulen. Hier komen de Gijs eieren met het Beter Leven keurmerk 3-sterren van Plus vandaan. Vier Plus supermarkten organiseren het tweedaagse festival. Alle vier komen uit de directe omgeving van Veulen. Het zijn: Plus Judith en Guido van Dijck in Venray, Plus Verbeeten in Overloon, Plus Verbeeten in Vierlingsbeek en Plus Lucassen in Horst.

Goed Eten Festival

“Wij en de andere twee ondernemers waren direct enthousiast”, zegt Judith van Dijck, mede-ondernemer van Plus Judith en Guido van Dijck. “Met dit festival kunnen we niet alleen laten zien wat goed en lekker eten is, maar ook hoe je bepaalde producten kunt bereiden. Ik denk dat veel andere Plus supermarkten dezelfde ambities hebben als wij. Maar ook dat het Goed Eten Festival zo goed slaagt dat we het volgend jaar op veel meer locaties kunnen laten plaatsvinden. Om iedereen te laten genieten van goed eten.”

Vanaf 26 augustus 2017 kunnen klanten toegangskaarten (4,95 euro per stuk) kopen bij besteding van 20 euro in elk van deze vier supermarkten. Naast toegang tot het festivalterrein, ontvangen bezoekers bij binnenkomst een welkomstdrankje en een Goed Eten-gerecht en kunnen ze 24Kitchen-kookcolleges volgen. Elke volwassene met een toegangskaartje mag twee kinderen onder de twaalf jaar gratis meenemen. Parkeren is gratis.

Goed-Eten-Festival-300x300

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
PLUS start met verkoop brood van gisteren

PLUS start met verkoop brood van gisteren

Om voedselverspilling tegen te gaan start PLUS met de verkoop van brood van gisteren. Brood van de versafdeling dat niet op de dag zelf verkocht wordt, kost een dag later 25 cent, 50 cent of 75 cent en is tot 11.00 uur te koop, herkenbaar door stickers en speciale borden bij de broodafdeling.

PLUS breidt broodassortiment uit met dagvers biologisch brood

PLUS breidt broodassortiment uit met dagvers biologisch brood

Vanaf deze week breidt PLUS het broodassortiment uit met twee soorten dagvers biologisch brood. Het gaat om biologisch boerenwit-meergranen en biologisch boerenbruin-meergranen. Door haar biologische assortiment uit te breiden wil PLUS investeren in mens, dier en milieu.

Plus past vleesverpakkingen aan

Plus past vleesverpakkingen aan

Plus wil minder palstic gebruiken. Daarom pastte de supermarktketen de afgelopen jaren samen met de vleesleveranciers de verpakkingen voor vlees aan. Hiermee bespaart Plus bijna 200.000 kg plastic.