RBK Group opent vestiging in Duitsland

EVMI_RBK Group_uitbreiding Duitsland

RBK Group gaat uitbreiden naar Duitsland. Het bedrijf richt per 1 juli 2018 RBK Automation GmbH op. Op deze manier gaat de RBK Group haar FOBIS® ERP software oplossingen aanbieden aan voedselproducerende bedrijven in Duitsland.

Paul Nass

In Nederland is RBK Group al bijna 40 jaar een begrip in de voedingsindustrie. Samen met Paul Nass, oud directeur van CSB-Systems, gaat het bedrijf nu de stap naar Duitsland maken. Nass heeft meer dan 25 jaar ervaring in de automatisering en de voedselindustrie. Hij zal vanuit het nieuwe kantoor in Kleve de software oplossingen gaan aanbieden op de Duitse markt.

FOBIS® ERP

De software FOBIS® ERP is een modern pakket waarin de facetten van hedendaagse bedrijfsadministratie voor voedingsmiddelenbedrijven ondersteund worden. Zo zijn er naast de standaard processen zoals inkoop- verkoop en voorraadbeheer uitgebreide logistieke aspecten als co-makership, F-trace en EDI terug te vinden in de diverse modules van FOBIS® ERP.

RBK Group

Sinds de oprichting in 1979 is de RBK Group actief in de voedingsmiddelenindustrie. RBK adviseert, ontwikkelt, automatiseert en bouwt innovatieve rendementsverhogende oplossingen specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie. De organisatie levert oplossingen op vier vakgebieden: Masterplanning & Logistiek, Proces-engineering & Informatisering, Gebouw & Infrastructuur en Milieu.

Lees ook
RBK Group gaat een strategische samenwerking aan met Adviesburo Verhoef

RBK Group gaat een strategische samenwerking aan met Adviesburo Verhoef

De RBK Group uit Deventer heeft met terugwerkende kracht, per 1 juli 2020, een meerderheidsbelang in Adviesburo Verhoef BV uit Lochem genomen.

Ritter sport houdt alleenrecht vierkante chocolade

Ritter sport houdt alleenrecht vierkante chocolade

Het chocolademerk Ritter Sport heeft in Duitsland een rechtszaak tegen het moederbedrijf van Milka gewonnen. De hoogste rechter oordeelde dat consumenten kwaliteitsverwachtingen hebben bij die vorm.

Bestuurswijzigingen bij Vion Duitsland

Bestuurswijzigingen bij Vion Duitsland

Bernd Stange, COO van de Business Unit Beef van Vion, treedt juli 2020 aan als lid van de nieuwe adviesraad van Vion (Beirat) voor Duitsland. David de Camp, de huidige clusterdirecteur Noord-Duitsland van de Business Unit Pork, volgt hem op.