Royaan en Koolen Champignons werken samen

19 juni 2014

WIJK BIJ DUURSTEDE - Royaan gaat samenwerken met Koolen Champignons. Zo wil de snackfabrikant (bekend van merken als Van Dobben en Kwekkeboom) nieuwe snackproducten ontwikkelen op basis van champignons.

Met de samenwerking wil Royaan verdere invulling geven aan de strategie ‘snacken opnieuw ontdekken’ en 'opnieuw een stap zetten in het verduurzamen van de keten, met eerlijke, authentieke en betrouwbare ingrediënten'. De leveranciers spelen hierin een belangrijke rol, stelt Royaan.

Koolen Champignons uit Slootdorp heeft sinds 1981 onder het merk Koolen een champignonburger ontwikkeld en in de markt gezet. Het bedrijf werkt milieuvriendelijk en zonder gewasbeschermingsmiddelen.

Waar Royaan nu al champignons in snacks heeft verwerkt, wordt bekeken of daarvoor champignons van Koolen kunnen worden gebruikt.

(op de foto v.l.n.r.: Leo Koolen, Bart Bakker (CEO Royaan BV), Teun Koolen en Koen Koolen.)

Lees ook:

‘Champignon is gezond alternatief’ (8 mei 2014)

Royaan ontwikkelt snacks met vlees Lakenvelder (21 maart 2014)

Altijd op de hoogte blijven?