Uitbreiding foodbezorging Post NL

PostNL

Post NL breidt de foodbezorging verder uit. Boodschappen, maaltijdboxen en verse voedselproducten kunnen nu ook tussen 8.00 en 13.00 uur worden bezorgd bij bedrijven en consumenten.

Foodbezorging Post NL

Meer dan 50 foodaanbieders, waaronder Ekoplaza, Mathijs Maaltijdbox, Beef & Steak en Bakkerij Remmerswaal, laten hun producten door Post NL bezorgen aan hun klanten. De foodproducten bestaan uit boodschappen, maaltijdboxen en speciaalproducten als vlees en sportvoeding. Post Nl bundelt de bestellingen van verschillende aanbieders en worden vanuit één hub gesorteerd en gedistribueerd.

Speciaal foodnetwerk

PostNL heeft een speciaal foodnetwerk met eigen IT-applicatie ontwikkeld, waarmee verzenders en ontvangers hun bestelling realtime kunnen volgen. Post NL houdt de ontvanger precies op de hoogte van het bezorgmoment. Foodproducten worden door Post NL binnen een tijdvak van 30 minuten bezorgt.

Post NL-koelbox

Voor de bezorging worden de verse foodproducten verpakt in de Post NL-koelbox. Deze koelbox wordt verzegelt, zodat de producten de juiste temperatuur behouden. De Post NL-bezorger neemt de lege koelboxen na de bezorging weer mee. De koelboxen kunnen tot 500 keer hergebruikt worden. Deze speciale koelbox werd in samenwerking met Wageningen UR ontwikkeld.

Lees ook:

Lees ook
Generatie Z wil alles tegelijk: vers, verrassend, lekker, gezond, kant-en-klaar

Generatie Z wil alles tegelijk: vers, verrassend, lekker, gezond, kant-en-klaar

Makers van voedsel die in de toekomst geld willen kunnen verdienen, doen er goed aan om te kijken naar de consumenten van de toekomst. De stijgende koopkracht van Generatie Z drukt zijn stempel op het voedsellandschap. Dit van jongs af aan met internettoepassingen opgegroeide leeftijdscohort heeft andere en meer specifieke verwachtingen van voeding...

Alea Publishers lanceert vacaturesite Foodbanen.nu

Alea Publishers lanceert vacaturesite Foodbanen.nu

Alea Publishers, uitgever van vakbladen zoals EVMI en Bakkers in Bedrijf, lanceert op 19 oktober Foodbanen.nu. Door de samenwerking met een aantal andere uitgevers groeit deze nieuwe vacaturewebsite voor de Agro, Food & Drinks-branches binnen een paar weken naar een bereik van meer dan 300.000 professionals.

Hoe maken we voedsel nog duurzamer en gezonder?

Hoe maken we voedsel nog duurzamer en gezonder?

Ons voedsel zit steeds slimmer in elkaar. Dierlijke eiwitten worden vervangen door plantaardige, suikers door laagcalorische zoetstoffen en kunstmatige smaakstoffen door natuurlijke alternatieven. Welke innovatieve, functionele ingrediënten maken on voedsel in de toekomst nog lekkerder en gezonder? En welke andere innovaties kunnen ons voedsel transformeren...