Belang van goede ketenborging
Benieuwd hoe goede ketenborging zorgt voor veilig voedsel? Lees de whitepaper van Normec Foodcare en krijg inzicht in de rol en verantwoordelijkheden van je bedrijf, hoe je de juiste informatie van leveranciers verkrijgt en beoordeelt en hoe je voldoet aan eisen van retailers.
Thema's
Meer over
Lees ook
Productontwikkeling in de Food
Een productontwikkelingsproces begint vaak met een goed idee om aan een (nieuwe) behoefte te voldoen. Ook kan er een noodzaak zijn voor de ontwikkeling van producten door veranderende behoeften, wetgeving of eisen.
Ethyleenoxide, what’s next?
Ethyleenoxide is een veelbesproken onderwerp. Levensmiddelenbedrijven zijn verantwoordelijk voor de voedselveiligheid van hun producten. Duik met Normec Foodcare in de wereld van ethyleenoxide met als doel ervan te leren en klaar te zijn voor toekomstige problemen.
Dubbele lezing Normec op Food Technology 2021
Niet één, maar twee keer betreden experts van Normec het podium tijdens Food Technology in de Brabanthallen. Op 1 december spreekt CEO van Normec QA België Kathleen Malfroy over Food Safety Culture in je bedrijf. Op 2 december aandacht voor listeriabeheersing door Aldo Evers.