ESPERA met end-of-line oplossingen aanwezig op IFFA 2022 te Frankfurt

IFFA ESPERA

BEDRIJFSINFORMATIE | ESPERA toont op IFFA-stand #C31 in Hall 11.1 een volledige en automatische  end-of-line-oplossing van productplaatsing met robot, metaaldetectie, wegen, etiketteren, sorteren en  verpakken met een robot. Bezoekers kunnen elk uur een live demonstratie zien.

Met de ESPERA NOVA machinegeneratie maakt ESPERA de sprong naar de volgende technologische stap. Ook deze nieuwe NOVA-technologie wordt gedemonstreerd en uitgelegd. Dankzij digitale machinetechnologie kunnen ESPERA klanten de prestaties van hun machine in real-time analyseren, de status van de levensduur van componenten  zien en de efficiëntie (OEE) van het volledige systeem meten. Dit geeft een toegevoegde waarde met betrekking tot procesoptimalisatie en stilstand vermindering voor een machine of  volledige productielijn. Nieuw is de C-etiketteringsoptie voor de NOVA ES-R.

Het Nederlandse verkoopteam is alle dagen ook aanwezig en toont u graag persoonlijk alle ontwikkelingen. Bel of mail met ESPERA NEDERLAND voor een afspraak en toegangskaarten.

OVER ESPERA

ESPERA is een internationaal opererend middelgroot Duits familiebedrijf met een wereldwijde afzet via distributeurs en eigen bedrijven waaronder ESPERA Nederland. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen volautomatische systemen voor het wegen en het etiketteren van consumentenverpakkingen. In het segment van de prijs/gewichtsetikettering van voorverpakte verse voedingsproducten behoren wij tot de wereldmarktleiders.

Meer over
Lees ook
Digitaal machineplatform ESPERA wint FT Meat Technology Award 2022

Digitaal machineplatform ESPERA wint FT Meat Technology Award 2022

ESPERA heeft dit jaar de FT Meat Technology Award in ontvangst genomen tijdens de beurs IFFA in Frankfurt, met het digitale machineplatform “THINK4INDUSTRY CARE”. Dit digitale platform stelt een productieteam in staat om met één klik alle machine- en productielijnparameters te overzien.

Optimisme Duitse vleessector bij aanvang IFFA 2022

Optimisme Duitse vleessector bij aanvang IFFA 2022

In Frankfurt startte 14 mei IFFA, de internationale vakbeurs voor de vleesindustrie. Tot en met 19 mei staat Messe Frankfurt in het teken van de laatste innovaties op het gebied van vlees en alternatieve eiwitten. De Duitse vleessector is bij aanvang van de beurs positief gestemd.

Nieuwe etiketteerlijn voor De Kroes

Nieuwe etiketteerlijn voor De Kroes

Maaltijd- en vleeswaren specialist De Kroes wil zich onderscheiden met producten die eerlijk en smaakvol zijn en er goed uitzien. Dankzij een nieuwe weeg- en etiketteerlijn is de presentatie van de producten strak aan alle kanten.