Exclusieve samenwerking Beko Techniek en FRITSCH-MULTIVAC

multivac

Beko Techniek verkrijgt de exclusieve vertegenwoordiging van het FRITSCH-programma voor ambachtelijke en semi-industriële bakkerijen in Nederland. Voor industriële bakkerijen blijft MULTIVAC partner.

Beko Techniek heeft reeds een jarenlange ervaring op het gebied van zowel service als sales voor het uitgebreide FRITSCH-programma en is dan ook voor de ambachtelijke en semi-industriële bakkerij de eerste aanspreek- , advies- en servicepartner. Het betreft de gehele range Rollfix-uitrolmachines, snij-/opmaaktafels en lijnmatige procesoplossingen zoals Multicut, Multiline, Multitwist, CTR, Laminator 300, Euroline en Easyline. MULTIVAC is de expert in machines en oplossingen voor industriële bakkerijen zoals Laminator 3000, Impressa Bread, Impressa Croissant en Impressa Pizza.

Meer informatie over de samenwerking en het programma: klik hier.

Meer over
Lees ook
Expertise in lijnen en automatisering: Eiwitten

Expertise in lijnen en automatisering: Eiwitten

De focus van de tweede ronde van de MULTIVAC Summit 2021 ligt vooral op het efficiënt verwerken en verpakken van eiwitproducten.

Schone perslucht  is belangrijk

Schone perslucht is belangrijk

De richtlijnen voor het gebruik van perslucht in de voedingsmiddelenindustrie zijn duidelijk: de perslucht mag op geen enkele manier vervuild zijn. Maar over hoe je dit voor elkaar krijgt, is nauwelijks regelgeving. BEKO Technologies brengt daar verandering in.

Leer alles over verwerking en verpakking

Leer alles over verwerking en verpakking

In maart start de Summit 2021 van MULTIVAC over alle aspecten van het verwerken en verpakken van levensmiddelen. De eerste twee virtuele events, van 8 t/m 11 maart 2021, gaan over "Duurzaamheid & Digitalisering" en "Oplossingen voor de vleesverwerkende industrie".