Exclusieve samenwerking Beko Techniek en FRITSCH-MULTIVAC

multivac

Beko Techniek verkrijgt de exclusieve vertegenwoordiging van het FRITSCH-programma voor ambachtelijke en semi-industriële bakkerijen in Nederland. Voor industriële bakkerijen blijft MULTIVAC partner.

Beko Techniek heeft reeds een jarenlange ervaring op het gebied van zowel service als sales voor het uitgebreide FRITSCH-programma en is dan ook voor de ambachtelijke en semi-industriële bakkerij de eerste aanspreek- , advies- en servicepartner. Het betreft de gehele range Rollfix-uitrolmachines, snij-/opmaaktafels en lijnmatige procesoplossingen zoals Multicut, Multiline, Multitwist, CTR, Laminator 300, Euroline en Easyline. MULTIVAC is de expert in machines en oplossingen voor industriële bakkerijen zoals Laminator 3000, Impressa Bread, Impressa Croissant en Impressa Pizza.

Meer informatie over de samenwerking en het programma: klik hier.

Meer over
Lees ook
Leer alles over verwerking en verpakking

Leer alles over verwerking en verpakking

In maart start de Summit 2021 van MULTIVAC over alle aspecten van het verwerken en verpakken van levensmiddelen. De eerste twee virtuele events, van 8 t/m 11 maart 2021, gaan over "Duurzaamheid & Digitalisering" en "Oplossingen voor de vleesverwerkende industrie".

Op weg naar een plasticarme wereld

Op weg naar een plasticarme wereld

Als voorloper in de verpakkingsindustrie, is MULTIVAC al jaren bezig om haar klanten alternatieve plastic-besparende verpakkingsmogelijkheden aan te bieden. Er zijn genoeg mogelijkheden om te voldoen aan alle eisen op het gebied van plastic besparen en recyclen zonder te tornen aan de houdbaarheid van verse producten en nog steeds op te vallen in het...

MULTIVAC is een van de "50 Duurzaamheid & Klimaatleiders"

MULTIVAC is een van de "50 Duurzaamheid & Klimaatleiders"

Voor MULTIVAC is duurzaamheid een integraal onderdeel van de bedrijfsstrategie. Dat heeft geleid tot de benoeming tot een van de 50 modelbedrijven op het gebied van klimaatbescherming en energie-effici├źntie. In deze top 50 zijn ze de enige leverancier van verpakkingsoplossingen.