GKS Packaging partner in MULTIVAC Technology Network

GKS Packaging

Foto: GKS Packaging

MULTIVAC, een van de toonaangevende leveranciers van geïntegreerde verpakkingsoplossingen, en GKS Packaging, producent van verticale vorm-, vul- en sluitmachines, hebben besloten tot samenwerking voor de verkoop en service van GKS verticale vorm-, vul- en sluitmachines.

Na verschillende succesvolle projecten tussen MULTIVAC-dochterondernemingen en GKS Packaging, besloot de MULTIVAC Group contact op te nemen met GKS om een uitgebreidere samenwerking te bespreken. Vanaf heden is GKS Packaging een van de partnerbedrijven in het MULTIVAC Technology Network.

Binnen het MULTIVAC Technology Network werkt MULTIVAC samen met fabrikanten van complementaire technologieën, die naadloos zijn te integreren in hun systemen voor verpakkingsoplossingen voor klanten. Door deze samenwerking hebben alle MULTIVAC-dochterondernemingen de mogelijkheid om verticale vorm-, vul- en sluitmachines van GKS Packaging in hun assortiment op te nemen en hun klanten te voorzien van VVVS turn-key oplossingen.

De kwaliteitsnormen van MULTIVAC en GKS Packaging passen perfect bij elkaar, zodat beide bedrijven een hoge kwaliteit, winstgevendheid en efficiëntie van hun verpakkingsoplossingen kunnen garanderen. De eerste MULTIVAC-dochters zijn onlangs begonnen met de opleiding van hun verkoop- en technische medewerkers in het GKS producten gamma. GKS Packaging en MULTIVAC hebben er alle vertrouwen in dat ze met deze samenwerking succesvol zullen zijn in het leveren van complete en betere verpakkingssystemen aan klanten.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Meer over
Lees ook
Feestelijke opening pand MULTIVAC na makeover

Feestelijke opening pand MULTIVAC na makeover

Samen met medewerkers, de hoofdaannemer, architect, relaties, klanten en andere betrokkenen opende Tim Hage, directeur MULTIVAC Nederland, vrijdag 2 december 2022 het compleet verbouwde pand in Woerden. Een gebouw met een duurzame ‘look-and-feel’. Een pand waar klantcontact, productbeleving en hybride werken centraal staan. Een eyecatcher waar iedereen...

Winteraanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Winteraanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Heeft u op korte termijn een traysealer, dieptrekker, etiketteerder of portioneermachine nodig? MULTIVAC biedt naast splinternieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook gebruikte machines te koop en te huur aan. Inclusief de nieuwste Smart Services icm IPC 06 besturing!

Strategisch partnerschap MULTIVAC en Handtmann

Strategisch partnerschap MULTIVAC en Handtmann

Alleen al 40 procent van je tijd besparen in de ontwerpfase dankzij de interactie met één contactpersoon. Wie wil dat nou niet! MULTIVAC en Verbufa-Handtmann bieden nu geïntegreerde lijnoplossingen voor productie en verpakking van worst, gehakt, hamburgers en gedoseerde producten.