GKS Packaging partner in MULTIVAC Technology Network

GKS Packaging

Foto: GKS Packaging

MULTIVAC, een van de toonaangevende leveranciers van geïntegreerde verpakkingsoplossingen, en GKS Packaging, producent van verticale vorm-, vul- en sluitmachines, hebben besloten tot samenwerking voor de verkoop en service van GKS verticale vorm-, vul- en sluitmachines.

Na verschillende succesvolle projecten tussen MULTIVAC-dochterondernemingen en GKS Packaging, besloot de MULTIVAC Group contact op te nemen met GKS om een uitgebreidere samenwerking te bespreken. Vanaf heden is GKS Packaging een van de partnerbedrijven in het MULTIVAC Technology Network.

Binnen het MULTIVAC Technology Network werkt MULTIVAC samen met fabrikanten van complementaire technologieën, die naadloos zijn te integreren in hun systemen voor verpakkingsoplossingen voor klanten. Door deze samenwerking hebben alle MULTIVAC-dochterondernemingen de mogelijkheid om verticale vorm-, vul- en sluitmachines van GKS Packaging in hun assortiment op te nemen en hun klanten te voorzien van VVVS turn-key oplossingen.

De kwaliteitsnormen van MULTIVAC en GKS Packaging passen perfect bij elkaar, zodat beide bedrijven een hoge kwaliteit, winstgevendheid en efficiëntie van hun verpakkingsoplossingen kunnen garanderen. De eerste MULTIVAC-dochters zijn onlangs begonnen met de opleiding van hun verkoop- en technische medewerkers in het GKS producten gamma. GKS Packaging en MULTIVAC hebben er alle vertrouwen in dat ze met deze samenwerking succesvol zullen zijn in het leveren van complete en betere verpakkingssystemen aan klanten.

Meer over
Lees ook
COVID-19 maatregelen MULTIVAC

COVID-19 maatregelen MULTIVAC

MULTIVAC doet er alles aan om haar medewerkers en relaties te beschermen tegen het virus. Wij mogen onszelf momenteel gelukkig prijzen dat geen enkele collega getroffen is door dit virus. Wij informeren u graag dat wij ook in deze periode te allen tijde onverminderd klaarstaan voor u met onze service aan uw machines.

Verpakkingslijn Multivac wint International Foodtech Award 2018

Verpakkingslijn Multivac wint International Foodtech Award 2018

De X-line van Multivac won een gouden medaille tijdens de International FoodTec Award 2018. De International FoodTec Awards gaan naar baanbrekende ontwikkelingen in innovatie, duurzaamheid en efficiëntie binnen de voedingstechnologie. De gouden en zilveren medailles van de Technology Award worden door de Duitse landbouwvereniging DLG om de drie jaar...