Kansrijke inzending op Vietnam International Food Industry Exhibition

Vietnam International Food Industry Exhibition_1

De Nederlandse Ambassade in Hanoi, Vietnam is voornemens een Nederlandse inzending te organiseren op de Vietnam International Food Industry Exhibition. Deze zal gehouden worden van 14-17 november in Ho Chi Minh City.

De Vietnam International Food Industry Exhibition is de grootste en meest toonaangevende food beurs van Vietnam. In 2018 zal Nederland Partnerland zijn van deze beurs, wat inhoudt dat er extra aandacht zal zijn voor de Nederlandse inzending en haar deelnemers.

Uniek aanbod

U kunt al deelnemen aan deze beurs met een standaard stand van 9m2 vanaf €2.232

U kunt u beursdeelname kosteloos uitbreiden met:

- Bedrijfsbezoeken in de regio;

- Matchmaking

- Seminar over zakendoen in Vietnam

- Deelname aan netwerk bijeenkomst en mogelijkheid tot uitnodigen relaties

- Extra promotionele activiteiten rond de beurs.

U kunt zich hier aanmelden. Deadline voor aanmelding is uiterlijk zaterdag 15 september a.s.

Onlangs hebben Nederland en Vietnam een akkoord gesloten voor de toegang van rundvlees waardoor de Nederlandse foodsector meer in beeld komt. Focusgroepen van deze beurs zijn verwerkers van rundvlees, varkensvlees, pluimvee, vis en zuivel.

In 2017 hebben bijna 500 bedrijven uit 21 landen deelgenomen aan deze beurs en waren er bijna 18.000 bezoekers. Meer informatie kunt u hier vinden.

Insights Vietnam

Vietnam telt op dit moment 95.5 miljoen inwoners en is een land met een jonge populatie. Meer dan 50% van de inwoners van Vietnam is onder de 30 jaar oud. Het gaat economisch goed met Vietnam, de food consumptie stijgt en het GDP zal in 2018 met 6,8% stijgen.

De Vietnamese consument besteed steeds meer aan voeding en is zich meer bewust van kwaliteit. Ook de retail sector ontwikkeld zich in een razend tempo. De Vietnamese food bedrijven liggen op dit moment achter op het gebied van innovatie ten opzichte van de buitenlandse concurrenten en zijn daarom ook op zoek naar kennis en techniek om het niveau van de lokale voedselverwerking te verhogen.

  • Genoeg kansen voor de Nederlandse foodsector!
  • Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met Phaff Export Marketing, pem@phaff.com of +31 76007103
Lees ook
Pioneering Agtech voor bedrijven in de agrarische en food sector

Pioneering Agtech voor bedrijven in de agrarische en food sector

Farm & Food 4.0 presenteert samen met SmartHectar Innovation een nieuw programma voor bedrijven in de agrarische en food sector. Pioneering AgTech brengt internationale startups en gevestigde agri-food ondernemingen samen om nieuwe producten en technologieën te ontdekken. Agri-food ondernemingen kunnen zo kennis maken met open innovatie en samenwerken...

Inschrijving ABN AMRO Circular Food Award 2018 geopend

Inschrijving ABN AMRO Circular Food Award 2018 geopend

De inschrijving voor de ABN AMRO Circular Food Award 2018 is geopend. ABN AMRO reikt deze prijs uit aan inspirerende initiatieven van bedrijven in de foodsector, foodretail en productie die succesvol de circulaire economie versnellen. De prijsuitreiking vindt plaats op 27 juni tijdens het Foodservice Instituut Nederland Zomercongres. Bedrijven in de...

ABN Amro: 'Voedselproducenten gevoelig voor Brexit'

ABN Amro: 'Voedselproducenten gevoelig voor Brexit'

‘Per saldo zal Brexit waarschijnlijk een ‘verlies-verlies’ situatie opleveren’. Dat stelt ABN Amro in zijn nieuwste rapport over Brexit en de gevolgen daarvan voor het Nederlandse bedrijfsleven. Volgens de bank gaat Brexit vooral de agrarische, food- en industriële bedrijven treffen. "De kans op vraaguitval vanuit het Verenigd Koninkrijk (VK) is relatief...