Ontdek de Smart Packaging Gallery op Empack, waar slimme verpakkingsoplossingen in de spotlight staan

Empack 2

Op de Smart Packaging Gallery, te vinden bij Empack op 5, 6 en 7 april 2022, zijn de nieuwste slimme technieken, producten of machines te bewonderen. Met nieuwe verpakkingsoplossingen creëren diverse organisaties toekomstbestendige verpakkingsoplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften en eisen van de markt.

Oplossingen voor maximale productbescherming, logistiek en kosten, een aantrekkelijk design, langere houdbaarheid en minder voedselverspilling. Maar ook innovatieve materiaalcombinaties die grondstoffen besparen en duurzaamheidsdoelstellingen ondersteunen.

E-commerce verpakkingsoplossingen
Maak het medewerkers gemakkelijk om papieren tassen beschikbaar te stellen voor klanten. De tassendispenser van BATEQ BV ontvouwt en plaatst papieren tassen in kratten voor toepassing voor alle E-commerce organisaties. Het systeem is modulair opgebouwd en kan, wanneer eenmaal samengesteld, geheel autonoom kratten en tassen openvouwen in het krat plaatsen.

Automatisch etiketteren was nog nooit zo eenvoudig 
Codipack Group heeft Evolabel ontwikkelt om razendsnel te etiketteren. Etiketten met barcodes, houdbaarheidsdata en ingrediënten printen? De automatische labelmachine Evolabel is een uniek systeem in de markt. Deze machine is compact en razendsnel en er is geen gereedschap nodig bij reparaties of vervanging van printkop. De Evolabel is naast alle andere slimme oplossingen te bewonderen in de Smart Packaging Gallery van Empack.

Palletwikkelen voor productiebedrijven
Voor de meeste productiebedrijven is een palletwikkelaar onmisbaar. Om aan de hoge verpakkingseisen te voldoen heeft Strema een snelle en efficiënte palletwikkelaar ontwikkeld: de STREMA® A5000B II. Deze palletwikkelaar wikkelt tot 150 pallets/uur met een laag energieverbruik en lange levensduur.

Ben jij naast alle innovaties benieuwd naar meer? Naast de beursvloer met 200+ exposanten zijn er dit jaar weer inspirerende en actuele  kennissessies in het theater. In dit theater zijn op alle beursdagen sessies over uiteenlopende onderwerpen zoals recyclebare verpakkingsoplossingen en circulariteit, waarbij verschillende experts aan het woord komen.

Empack 1


De editie van Empack 2022 staat gepland op 5, 6 en 7 april 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Ben jij erbij? Schrijf je hier gratis in. 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Meer over
Lees ook
Dit is er op 5 & 6 april te doen op Empack

Dit is er op 5 & 6 april te doen op Empack

Het verpakkingsevent Empack en Packaging Innovations komt steeds dichterbij. Op 5 en 6 april vindt de beurs plaats in Brabanthallen in Den Bosch. Dit zijn de activiteiten op de beursvloer.

Empack en Packaging Innovations maken volledig programma bekend

Empack en Packaging Innovations maken volledig programma bekend

Beursorganisator Easyfairs heeft het volledige programma bekend gemaakt voor het verpakkingsevent Empack en Packaging Innovations op 5 en 6 april in Brabanthallen in Den Bosch. Er zijn meer dan 30 sessies bij te wonen: van de psychologie van verpakkingen tot de oplossingen voor verpakkingen op logistiek gebied. Daarnaast worden beide ochtenden afgetrapt...

Minimalisatie en optimalisatie tijdens Packaging Innovations 2023

Minimalisatie en optimalisatie tijdens Packaging Innovations 2023

De ontwikkelingen in de wetgeving over het terugdringen van wegwerpplastics en verpakking volgen zich in een rap tempo. Op 5 en 6 april 2023 staan (verpakkings)experts die inspelen op deze nieuwe ontwikkelingen op het podium tijdens Packaging Innovations in de Brabanthallen.