Bedrijfsinformatie
2018-09-12 PHT hygiëne

Sinds mei 2018 werkt Havantec nauw samen met de Duitse marktleider op het gebied van totaaloplossingen voor hygiëne en voedselveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie. Uit deze samenwerking is PHT-Benelux ontstaan om zo ook oplossingen in Nederland, België en Luxemburg aan te kunnen bieden. De combinatie van PHT’s expertise met betrekking tot hygiëne en Havantec’s kennis van de markt zorgt voor een nóg completer aanbod aan hygiëne-oplossingen.

PHT onderscheidt zich als aanbieder van lage en middendrukreiniging door functionaliteit en efficiëntie. Het drie chemicaliën – één uitgang systeem zorgt ervoor dat deze satellieten makkelijk en efficiënt in gebruik zijn.

Doordat PHT het volste vertrouwen heeft in haar producten biedt PHT kosteloze testperiodes met een leensatelliet aan. “Test de satelliet twee weken op de meest “vuile” ruimte in je faciliteit en sta versteld van het resultaat. Ik heb na een test nog nooit een satelliet van de muur hoeven halen” zegt vertegenwoordiger van PHT, Patrick Beyering.

Meer informatie?  Tel. 085 1052015 Mail. info.nl@pht.group

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *