Vakwerk in RVS

Bij Bosgraaf Food & Hygiënetechniek kunt u terecht voor uw RVS bedrijfsinrichting die bijdraagt aan een hygiënische, veilige en ergonomische werkomgeving. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en zodoende zijn wij op brede wijze actief in de voedingsmiddelenindustrie, laboratoria en cleanrooms. RVS is op vele wijzen toepasbaar in uw bedrijfsinrichting. Denk aan dispensers, afvalbakken, handwasbakken, wandkasten, staande kasten, maar ook werktafels, spoeltafels en snijtafels. Daarnaast leveren wij ook diverse karren en kunnen bijna alles voor u op maat maken. De hoge  corrosiebestendigheid en hygiënische eigenschappen van RVS maken uw inrichting hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden. Op aanvraag ook RVS 316 verkrijgbaar.

Naast de standaard producten bieden wij ook maatwerk en complete bedrijfsinrichtingen aan. We denken hierin graag met u mee. We zetten ons graag in om tot een gepaste oplossing te komen, die geheel aan alle/uw kwaliteitsnormen voldoet. Onze producten worden hoogwaardig gelast en afgewerkt voor optimale hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Bij iedere maatwerkoplossing ontvangt u een tekening ter controle.

Voordelen van een RVS bedrijfsinrichting:

  • Hygiënisch
  • Roestbestendig
  • Bestand tegen agressieve materialen
  • Weinig onderhoud

Daarom Bosgraaf

Bosgraaf Techniek 2

Bij Bosgraaf Food & Hygiënetechniek bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar kwaliteitsoplossingen voor uw bedrijf. Wij bieden u een compleet assortiment hygiënesluis inrichtingen, intern transport, afwateringstechniek, bedrijfsinrichtingen en garderobe oplossingen.  

Kwaliteit staat voorop

Onze kwaliteitsproducten bewijzen zich elke dag opnieuw bij honderden vooraanstaande bedrijven. Persoonlijke hygiëne en hygiënesluisinrichtingen zijn een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces. Vooral in een productie omgeving waar besmetting via mensen een risicofactor is. Om besmettingsgevaar  via de mens te minimaliseren kunnen wij u adviseren over de meest optimale routing en indeling met onze apparatuur en maatwerkoplossingen. Omdat geen bedrijf gelijk is bekijken wij elke situatie en komen met de beste oplossingen. Zowel in natte als in droge productie omgevingen.       

Klantgerichte oplossingen

Bosgraaf Techniek 3

Naast onze gestandaardiseerde kwaliteitsproducten kunt u bij ons terecht voor al uw specifieke en maatwerk vragen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het leveren van producten en oplossingen. Deze producten bieden in elke situatie het optimale resultaat. Ons vakkundige team staat tot uw beschikking om samen met u tot de beste oplossing te komen.

Innovaties die werken

Of het nu gaat om inrichting van bedrijfsruimtes, hygiëne techniek, garderobe inrichtingen, interntransport of bedrijfsinrichtingen; wij passen altijd de nieuwste mogelijkheden toe wanneer deze zich bewezen hebben in de praktijk. Wij dagen onszelf elke dag opnieuw uit om creatief en innovatief door te ontwikkelen en wij laten ons graag door onze klanten uitdagen om in de praktijk optimaal werkende oplossingen te bieden.

RVS/kunststof schaduwbord

Bosgraaf

Voor het overzichtelijk opbergen van uw borstelwerk. Afmetingen zijn afhankelijk van de artikelen die aan het bord komen te hangen. Haken verkrijgbaar in enkele, dubbele of verlengde haken. Het bord kan worden voorzien van het bedrijfslogo en teksten. Het bord is verkrijgbaar in een wandmodel, staand model of in een verrijdbare uitvoering. Hoogte 1700 mm, breedte maximaal 1250 mm. Prijzen zijn exclusief borstelwerk/schoonmaakartikelen. 

Lees ook
Heldere conclusies over verneveling van desinfectiemiddelen

Heldere conclusies over verneveling van desinfectiemiddelen

Chloordioxide en perazijnzuur zijn bekende middelen om procesapparatuur in de voedingsmiddelenindustrie te desinfecteren. Gemengd met water leidt het gebruik van chloordioxide tot residu. Kan verneveling met perazijnzuur een alternatief bieden? Wageningen Food & Biobased Research zocht het uit. Er gelden strenge Maximale ResiduLimieten (MRL) voor...

'Hygiëne is vooral inventariseren en logisch nadenken'

'Hygiëne is vooral inventariseren en logisch nadenken'

Een goede hygiëne bereik je niet alleen met secuur poetsen. Een slim ontwerp voor de indeling van de fabriek en de schoonmaakprocessen is een noodzakelijke basis, want ‘schoonmaken is vaak simpelweg het verplaatsen van vuil’. Hoe maak je zo’n ontwerp, en wat zijn de grootste valkuilen? Het lijkt logisch om hygiëne op nummer...

Veilig voedsel met plasmatechnologie

Veilig voedsel met plasmatechnologie

Koud atmosferisch plasma biedt mogelijkheden die de beheersing van hygiëne en veiligheid volledig kunnen veranderen. Maar wat is koud plasma in hemelsnaam? En hoe zou je het effectief kunnen inzetten voor hygiënetoepassingen? Onderzoeker Erik Esveld van Wageningen Food & Biobased Research vertelt waar de ontwikkeling richting praktijktoepassing...