Visionatline.nl en Laboratorium.nl nieuwe partners EVMI en AutomationNL

Visionatline Partner

Visionatline.nl en Laboratorium.nl zijn partners geworden van de vakbladen EVMI en AutomationNL. Visionatline.nl is een online initiatief om vraag/aanbod van personeel, opleidingen en bedrijven bij elkaar te brengen, met de specialisaties Assistenten, Laboratoria, Onderzoek en Zorg. Laboratorium.nl richt zich vooral op de laboratoriummarkt met actuele vakinformatie en uitgebreide kennis van de behoeften en trends in de markt.

Totaal hebben de platforms van Visionatline.nl ruim 80.000 bezoekers per maand. De kracht van Vision @ Line kracht ligt in het brede aanbod qua informatie gecombineerd met actuele interessante vacatures. Vision @ Line bestaat al ruim 20 jaar en heeft een duidelijke positie en waarde in de markt. Of u nu student, docent, onderzoeker, werkgever of gewoon geïnteresseerde bezoeker bent, voor iedereen is er informatie en kan er kennis worden uitgewisseld op het gebied van vaknieuws, arbeidsmarkt en opleidingen.

Natuurlijk zijn er bij Visionatline.nl en Laboratorium.nl verschillende mogelijkheden om te adverteren. Bedrijven, ziekenhuizen, overheden, opleidingsinstellingen en onderzoeksinstituten kunnen o.a. zichzelf promoten via een eigen webpagina. Gezien het feit dat werken / leren een steeds grotere rol speelt, is er ook veel aandacht voor opleidingen, cursussen / bijscholing en vervolgstudies.
De dienstverlening van Vision @ Line kenmerkt zich door snelheid en flexibiliteit. Daarbij is maatwerk altijd mogelijk. En, niet onbelangrijk, tegen een betaalbare prijs.

Indien u opmerkingen en/of adviezen heeft, schroom niet en mail het naar info@visionatline.nl.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
KTBA bestaat 25 jaar, tijd voor een nieuwe jas

KTBA bestaat 25 jaar, tijd voor een nieuwe jas

Door het 25-jarig bestaan is het tijd voor een nieuwe huisstijl. KTBA faciliteert met Expert Services (Consultancy, Labelling, Auditing, Training en Online Solutions) de gehele keten in de voedingsindustrie. Bij deze high-end Expert Services past een nieuwe huisstijl, geheel in lijn met Mérieux NutriSciences.

Wat te doen bij voedselvergiftiging in het buitenland

Wat te doen bij voedselvergiftiging in het buitenland

In het buitenland worden meestal andere producten genuttigd dan de producten die we thuis gewend zijn om te eten. Deze producten kunnen natuurlijk erg vernieuwend en lekker zijn, maar deze kunnen ook vervelende problemen met zich meebrengen. Een van de bekendste problemen in het buitenland is de voedselvergiftiging. Hoe kan een voedselvergiftiging worden...

Eurofins helpt hele keten in kaart te brengen

Eurofins helpt hele keten in kaart te brengen

Voedselfraude, aangescherpte regelgeving en consumenten die steeds kritischer zijn; het wordt steeds belangrijker om de herkomst van grondstoffen en producten te kennen. Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands helpt bedrijven de gehele keten in kaart te krijgen, van grondstof tot eindproduct. Meer dan ooit wil de consument weten wat hij...