X34C X-ray systeem: een kosteneffectieve inspectie van individuele producten

X-ray Mettler Todelo

METTLER TOLEDO introduceert de X34C X-ray systeem. Het nieuwe x-ray systeem is gebaseerd op drie belangrijke ontwerpprincipes: compact ontwerp, snelheid en nauwkeurigheid. Hiermee ontdekt u eenvoudig en snel verontreinigingen in individuele verpakte producten. Het systeem is geschikt voor voedingsmiddelen en farmaceutische producten.

Dankzij de compacte afmetingen van het systeem is de X34C eenvoudig in te bouwen in bestaande productielijnen. Naast de uitstekende detectie doet de X34C X-ray systeem ook uitgebreide controles op de product- en verpakkingskwaliteit. Het systeem is ontworpen voor een hygiënische werking en eenvoudige toegang voor onderhoud vanaf de voorkant. Het heeft standaard een IP55 beschermingsklasse en is ook verkrijgbaar met IP65 voor stoffige productieomgevingen.

Ontdek hier alles over de X34C X-ray systeem:

De divisie Productinspectie van METTLER TOLEDO is toonaangevend op het gebied van geautomatiseerde inspectietechnologie. Deze divisie omvat de volgende merken: Safeline metaal en X-ray inspectie, Garvens en Hi-Speed Checkweighers alsook CI-Vision en PCE Track & Trace. De productinspectiesystemen verbeteren de procesefficiëntie van de producenten en garanderen compliance met de wet- en regelgeving. De systemen van METTLER TOLEDO garanderen een steeds hogere productkwaliteit, zodat niet alleen de consumenten, maar ook het merkimago van de producenten wordt beschermd.

Live Webinars
Wilt u meer weten over onze productinspectie-oplossingen? Bekijk dan ons live webinar overzicht:

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Food Technology: Circulaire en duurzame voedselverpakkingen

Food Technology: Circulaire en duurzame voedselverpakkingen

Op vakbeurs Food Technology geeft Taco Kingma, Manager Duurzaam Verpakking bij FNLI, de lezing ‘Circulaire en duurzame voedselverpakkingen.’

Dit is er op 5 & 6 april te doen op Empack

Dit is er op 5 & 6 april te doen op Empack

Het verpakkingsevent Empack en Packaging Innovations komt steeds dichterbij. Op 5 en 6 april vindt de beurs plaats in Brabanthallen in Den Bosch. Dit zijn de activiteiten op de beursvloer.

Empack en Packaging Innovations maken volledig programma bekend

Empack en Packaging Innovations maken volledig programma bekend

Beursorganisator Easyfairs heeft het volledige programma bekend gemaakt voor het verpakkingsevent Empack en Packaging Innovations op 5 en 6 april in Brabanthallen in Den Bosch. Er zijn meer dan 30 sessies bij te wonen: van de psychologie van verpakkingen tot de oplossingen voor verpakkingen op logistiek gebied. Daarnaast worden beide ochtenden afgetrapt...