X34C X-ray systeem: een kosteneffectieve inspectie van individuele producten

X-ray Mettler Todelo

METTLER TOLEDO introduceert de X34C X-ray systeem. Het nieuwe x-ray systeem is gebaseerd op drie belangrijke ontwerpprincipes: compact ontwerp, snelheid en nauwkeurigheid. Hiermee ontdekt u eenvoudig en snel verontreinigingen in individuele verpakte producten. Het systeem is geschikt voor voedingsmiddelen en farmaceutische producten.

Dankzij de compacte afmetingen van het systeem is de X34C eenvoudig in te bouwen in bestaande productielijnen. Naast de uitstekende detectie doet de X34C X-ray systeem ook uitgebreide controles op de product- en verpakkingskwaliteit. Het systeem is ontworpen voor een hygiënische werking en eenvoudige toegang voor onderhoud vanaf de voorkant. Het heeft standaard een IP55 beschermingsklasse en is ook verkrijgbaar met IP65 voor stoffige productieomgevingen.

Ontdek hier alles over de X34C X-ray systeem:

De divisie Productinspectie van METTLER TOLEDO is toonaangevend op het gebied van geautomatiseerde inspectietechnologie. Deze divisie omvat de volgende merken: Safeline metaal en X-ray inspectie, Garvens en Hi-Speed Checkweighers alsook CI-Vision en PCE Track & Trace. De productinspectiesystemen verbeteren de procesefficiëntie van de producenten en garanderen compliance met de wet- en regelgeving. De systemen van METTLER TOLEDO garanderen een steeds hogere productkwaliteit, zodat niet alleen de consumenten, maar ook het merkimago van de producenten wordt beschermd.

Live Webinars
Wilt u meer weten over onze productinspectie-oplossingen? Bekijk dan ons live webinar overzicht:

Lees ook
Ontdek bruikbare tips & tricks in het eBook “Inline Procesanalyzers”

Ontdek bruikbare tips & tricks in het eBook “Inline Procesanalyzers”

Inline en online analyzers volgen, controleren en bewaken het productieproces. Van het begin tot het einde. De minste afwijking detecteren ze zodat tijdig kan bijgestuurd worden. Het belang van een goede analyzer is niet te overschatten.

Stilstand in het proces voorkomen met radar

Stilstand in het proces voorkomen met radar

Elk bedrijf in de procesindustrie herkent het; ongeplande downtime. Veel bedrijven nemen een bepaalde hoeveelheid voor lief en proberen het zo snel mogelijk te verhelpen. Voorkomen is echter beter dan genezen. Hoe? Met radartechnologie.

De uitdaging van navulbare verpakkingen

De uitdaging van navulbare verpakkingen

Met de opmars van verpakkingsvrije supermarkten wegen consumenten vaker zelf producten af. Welke stappen moeten fabrikanten zetten om consumenten te verzekeren dat ze de juiste prijs betalen voor de goederen die ze op de weegschaal leggen?