EVMI 2 2022

In EVMI 2 staat het thema transitie centraal. Een greep uit de onderwerpen in deze editie: anders kijken naar reststromen, zoeken naar de juiste toepassing van insecteneiwit, Food in Transitie 2030 en nieuwe membraantechnologie.
Lees EVMI 2 hier online!
Inhoud
ACTUEEL
Redactioneel
Feiten & cijfers
Interview: Guido Camps
FOOD INNOVATIE
Insecteneiwit: Toegelaten, nu nog omarmen
Cosun haalt waarde uit restproduct: Van suikerproducent tot bietverwerker
MANAGEMENT
Food in Transitie 2030 Deel 2: technische én sociale innovatie
PROCESSING EN PRODUCTIE
Forward Engineering: Automatiseren rondom ‘naakte’ producten
Digitaal sturingsmechanisme
Nieuwe membraantechnologie: Filtersysteem bespaart energie en water
FOOD LAB
Nieuw onderzoek fotosynthese: Efficiëntie verbeteren levert grote winst
Spectral Imaging voor food
Start-up verwaarden reststromen
Normontwikkeling voor honing
EN VERDER
Column IJsbrand Velzeboer
Carrière - Nelleke van der Wekken
De Toekomst - Susanne Euser
Boeken
In deze editie
Food in Transitie 2030: Technische én sociale innovatie
Wetenschappelijk onderzoek en innovatie zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Alles kan beter, mooier én sneller. De druk om bij te blijven ligt dus hoog: het is innoveren of verzuipen.