EVMI 4 2022

Cover EVMI 4 2022

Inhoud

ACTUEEL

  • Redactioneel 
  • Feiten & cijfers
  • Nieuws
  • Interview Marion Koopmans

FOOD INNOVATIE

  • Nationale Aanpak Productverbetering
    Stapsgewijs verbeteren

MANAGEMENT

  • Food in Transitie 2030
    Hoofd- en hartingrediënten
  • Procesveiligheid en testen

PROCESSING EN PRODUCTIE

  • GreenTechLab Fontys
    Digital twinning in de food
  • Column IFFI

FOOD LAB

  • Vetzuren uit organisch afval
    Robuust en circulair
  • Canolapro - innovatieve ontwikkeling
  • NEN - meepraten over norm

EN VERDER

  • Column IJsbrand Velzeboer
  • Carrière - Marleen van de Groep
  • De Toekomst - Willemijn ten Hoor
  • Boeken
In deze editie
Stapsgewijs verbeteren

Stapsgewijs verbeteren

Stap voor stap naar betere voedingswaarden. Fabrikanten van levensmiddelen kunnen aan de slag met het nieuwe RIVM-rapport 'Nieuwe criteria voor productverbetering. Zout-, verzadigd vet- en suikergehalten voor voedingsmiddelengroepen'.

Procesveiligheid

Procesveiligheid

Procesveiligheid is van groot belang voor producenten in onder andere de voedingsmiddelenindustrie. Die veiligheid zit wel goed bij Royal Buisman, de laatste drie jaar zijn er geen ongevallen te noemen, zegt Aaltjan van ´t Hul, Manager Operations bij het bedrijf.