Edities
Hij komt er weer aan: Onze jaarlijkse hygiënespecial. Meedoen?

Hij komt er weer aan: Onze jaarlijkse hygiënespecial. Meedoen?

Ook dit jaar brengt EVMI een Hygiënespecial. Bomvol artikelen en bijdragen over maar éénonderwerp - een heel belangrijk onderwerp. Die special gaat in juni mee met al onze foodtitels: VisMagazine, Vlees+, Bakkers in Bedrijf en Pompshop. En natuurlijk valt hij op de mat bij alle EVMI-lezers. In alle facetten van de voedingsmiddelenindustrie...

EVMI 1 2021

EVMI 1 2021

De eerste EVMI van 2021 is meteen de eerste editie met Janet Kooren aan het roer als hoofdredacteur. Het thema is Processing. Abonnees ontvangen het magazine deze week. Liever online lezen? Hieronder vind je alle artikelen uit de nieuwste editie.

EVMI 8 2020

EVMI 8 2020

In dit nummer van EVMI staan de food trends van 2021 centraal. Met onder andere: De zeven beloftes van Bonduelle, de toekomst van de melkveehouderij en duurzaamheid als bedrijfsstrategie

EVMI 7 2020

EVMI 7 2020

Het thema van dit nummer van EVMI is voedselveiligheid, met onder andere: de bananenrevolutie van BeFrank Bananen, duurzame producten dupe van coronacrisis en gebrekkige vleescontrole in Canada.

Editie 6 - 2020

Editie 6 - 2020

Het thema van EVMI 6 is duurzaamheid. Met onder andere de Wageningse finalisten van de Food System Vision Prize en de fusie van de UTZ en Rainforest Alliance

Verpakkingsspecial 2020

Verpakkingsspecial 2020

Dit is de Verpakkingsspecial 2020. Met onder andere: Een interview met Chris Heijnes, 'trends in het onderwerp van verpakken' en 'broodzakken in de strijd tegen eenmalig plastic'.

EVMI 5 2020

EVMI 5 2020

Het thema van dit nummer van EVMI is ingrediënten met onder andere de zoektocht naar plantaardige alternatieven voor zuivel, de eiwitten van de toekomst en de duurzaamheidsambities van Hak.

EVMI 4 2020

EVMI 4 2020

In EVMI editie vier: "Over smaak is nog maar weinig bekend" We weten veel te weinig over smaak. Onze kennis over bereidingswijzen holt achteruit. En met de schaalvergroting in de landbouw is in de afgelopen decennia ook nog de smaak van landbouwproducten achteruitgegaan. Dat betoogt smaakprofessor Peter Klosse. Hij promoveerde in 2004 met een proefschrift...

EVMI 3 2020

EVMI 3 2020

In het themanummer Carrière analyseren we onder andere de positie van vrouwen in de voedingsmiddelenindustrie. Hoe doen voedingsmiddelenproducenten het op het gebied van diversiteit? Zijn vrouwen bezig aan een opmars in onze sector? Of is er toch nog sprake van een glazen plafond? En verder: Chef-koks in R&D Veel grote voedingsmiddelenproducenten...

EVMI 2 2020

EVMI 2 2020

In dit themanummer over verpakkingen duiken we in een flink aantal trends op het gebied van verpakkingsontwerp, zoals een grotere focus op het ontwerp van verpakkingen voor online verkoop. Ook vragen we Chris Bruijnes van het KIDV naar zijn visie op het circulair maken van de verpakkingsketen. En verder: Smart packaging Door middel van smart packaging...

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. btw

Profiteer nu
Editie 1 2021
Editie 1 2021

In de eerste EVMI van 2021 staat het thema Processing centraal. Een dezer dagen ploft het magazine op je deurmat. Liever online lezen? Dat kan hier!

Lees meer
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
Evenementen

iba.CONNECTING EXPERTS

15 maart 2021 - 17 maart 2021

Lees meer

Training VITAL allergenen web-based

18 maart 2021

Lees meer

Cursus allergenen management web-based

30 maart 2021

Lees meer
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea