Edities
EVMI 4 2018

EVMI 4 2018

Processing en apparatuur, dat is het thema van deze editie. Een onderwerp waar ik eerlijk gezegd nog een hoop over kan leren. Dus ik was blij met de ontwikkelingen bij Endress+Hauser en de presentatie die de ontwikkelaars daarover gaven aan de pers. En daar waar de echt technische aspecten van de nieuwste instrumenten misschien iets aan mij voorbij...

EVMI 3 2018

EVMI 3 2018

“Nepvlees”, riep een collega toen ze de coverfoto zag. “Laat De Vegetarische Slager je maar niet horen”, grapte ik. Want mij was opgevallen hoe consequent hij is in het gebruik van de formuleringen ‘dierlijk vlees’ en ‘plantaardig vlees’. Ik merkte dat vooral omdat ik thuis ook nepvlees riep als we iets...

EVMI 2 2018

EVMI 2 2018

Lekkerder, natuurlijker, glanzender, eerlijker, gezonder, duurzamer; de voedingsmiddelenindustrie staat nooit stil. Of het nu gaat om actieve ingrediënten voor medische voeding en voedings-supplementen, landbouw zonder chemie of 3D-metaalprinten; de voedingsmiddelenbranche zoekt constant mogelijkheden om (de productie van) onze voeding te verbeteren....

EVMI 1 2018

EVMI 1 2018

Of je nou publieksbladen, nieuwssites of vakbladen leest, over de trends in food zijn de meeste voorspellers het wel eens. Autarkie, lokaal, seizoensgebonden en natuurlijk (inclusief de bijbehorende discussie wat dat nu precies is), (nog) minder vlees, suiker met mate. Zeewier blijft, algen komen. Kweekvlees verschijnt, ambachtelijk vlees herovert zijn...

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. BTW 

Profiteer nu
Editie 8 - 2019

In EVMI 1 2020 lees je wat o.a. smart industry en kunstmatige intelligentie kunnen betekenen in het productieproces. Ook nemen we een kijkje in het nieuwe R&D-centrum van Unilever, midden op de universiteitscampus in Wageningen.

Bekijk de inhoud
Evenementen

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Kasterlee, België

6 februari 2020

Lees meer

Cursus Voedselveiligheid en Houdbaarheid

11 februari 2020

Lees meer

Cursus Productontwikkeling en Ingredienten

13 februari 2020

Lees meer
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea