Edities
EVMI 6 2021

EVMI 6 2021

Niet één, maar twee thema's staan centraal in de zesde editie van EVMI: Carrière en Proces & Productie.

EVMI 5 2021

EVMI 5 2021

De zomerbreak is voorbij en EVMI is terug met editie 5. En hoe, want met Food Lab als thema is het een extra interessante editie geworden, bomvol nieuwe ideeën en toepassingen uit zowel de wetenschap als de praktijk.

EVMI 4 2021

EVMI 4 2021

Met het thema Ingrediënten kun je alle kanten op. En dat maakt EVMI 4, die je hier kunt lezen, een extra kleurrijke editie.

Hygiënespecial 2021

Hygiënespecial 2021

Dit is de Hygiënespecial 2021. Met onder andere Testcentra bij Vion, Datagedreven schoonmaak, Bijhouden is het halve werk, en Schoonmaakmiddelen schadelijk?

EVMI 3 2021

EVMI 3 2021

Voedsel veilig maken en houden: cruciaal en soms een grote uitdaging. In EVMI 3 lees je er alles over.

EVMI 2 2021

EVMI 2 2021

In EVMI 2 staat het thema Verpakken centraal. Abonnees hebben het magazine inmiddels op hun deurmat gevonden. Liever online lezen? Lees hier alle artikelen uit de nieuwste editie.

Hij komt er weer aan: Onze jaarlijkse hygiënespecial. Meedoen?

Hij komt er weer aan: Onze jaarlijkse hygiënespecial. Meedoen?

Ook dit jaar brengt EVMI een Hygiënespecial. Bomvol artikelen en bijdragen over maar éénonderwerp - een heel belangrijk onderwerp. Die special gaat in juni mee met al onze foodtitels: VisMagazine, Vlees+, Bakkers in Bedrijf en Pompshop. En natuurlijk valt hij op de mat bij alle EVMI-lezers. In alle facetten van de voedingsmiddelenindustrie...

EVMI 1 2021

EVMI 1 2021

De eerste EVMI van 2021 is meteen de eerste editie met Janet Kooren aan het roer als hoofdredacteur. Het thema is Processing. Abonnees hebben het magazine ontvangen. Liever online lezen? Hieronder vind je alle artikelen uit de nieuwste editie.

EVMI 8 2020

EVMI 8 2020

In dit nummer van EVMI staan de food trends van 2021 centraal. Met onder andere: De zeven beloftes van Bonduelle, de toekomst van de melkveehouderij en duurzaamheid als bedrijfsstrategie

EVMI 7 2020

EVMI 7 2020

Het thema van dit nummer van EVMI is voedselveiligheid, met onder andere: de bananenrevolutie van BeFrank Bananen, duurzame producten dupe van coronacrisis en gebrekkige vleescontrole in Canada.

EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. btw

Profiteer nu
Editie 7 2022
Editie 7 2022

In EVMI 7 staat het thema eiwittransitie centraal. Met onder meer: interview met Danielle Mol over plantaardig, de NutriScore over vleesvervangers en elekrificatie in de chipsfabriek. Lees de editie hier!

EVMI 7 online
Hygiënespecial
Hygiënespecial

De Hygiënespecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
Evenementen

ESPERA TECH DAY

20 september 2022

Lees meer

Enza Zaden: Summer Field Days

27 september 2022 - 30 september 2022

Lees meer

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer
EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea