Edities
EVMI 8 2020

EVMI 8 2020

In dit nummer van EVMI staan de food trends van 2021 centraal. Met onder andere: De zeven beloftes van Bonduelle, de toekomst van de melkveehouderij en duurzaamheid als bedrijfsstrategie

EVMI 7 2020

EVMI 7 2020

Het thema van dit nummer van EVMI is voedselveiligheid, met onder andere: de bananenrevolutie van BeFrank Bananen, duurzame producten dupe van coronacrisis en gebrekkige vleescontrole in Canada.

Editie 6 - 2020

Editie 6 - 2020

Het thema van EVMI 6 is duurzaamheid. Met onder andere de Wageningse finalisten van de Food System Vision Prize en de fusie van de UTZ en Rainforest Alliance

Verpakkingsspecial 2020

Verpakkingsspecial 2020

Dit is de Verpakkingsspecial 2020. Met onder andere: Een interview met Chris Heijnes, 'trends in het onderwerp van verpakken' en 'broodzakken in de strijd tegen eenmalig plastic'.

EVMI 5 2020

EVMI 5 2020

Het thema van dit nummer van EVMI is ingrediënten met onder andere de zoektocht naar plantaardige alternatieven voor zuivel, de eiwitten van de toekomst en de duurzaamheidsambities van Hak.

EVMI 4 2020

EVMI 4 2020

In EVMI editie vier: "Over smaak is nog maar weinig bekend" We weten veel te weinig over smaak. Onze kennis over bereidingswijzen holt achteruit. En met de schaalvergroting in de landbouw is in de afgelopen decennia ook nog de smaak van landbouwproducten achteruitgegaan. Dat betoogt smaakprofessor Peter Klosse. Hij promoveerde in 2004 met een proefschrift...

EVMI 3 2020

EVMI 3 2020

In het themanummer Carrière analyseren we onder andere de positie van vrouwen in de voedingsmiddelenindustrie. Hoe doen voedingsmiddelenproducenten het op het gebied van diversiteit? Zijn vrouwen bezig aan een opmars in onze sector? Of is er toch nog sprake van een glazen plafond? En verder: Chef-koks in R&D Veel grote voedingsmiddelenproducenten...

EVMI 2 2020

EVMI 2 2020

In dit themanummer over verpakkingen duiken we in een flink aantal trends op het gebied van verpakkingsontwerp, zoals een grotere focus op het ontwerp van verpakkingen voor online verkoop. Ook vragen we Chris Bruijnes van het KIDV naar zijn visie op het circulair maken van de verpakkingsketen. En verder: Smart packaging Door middel van smart packaging...

EVMI 1 2020

EVMI 1 2020

In dit themanummer over digitalisering lees je wat o.a. smart industry en kunstmatige intelligentie kunnen betekenen in het productieproces. Ook nemen we een kijkje in het nieuwe R&D-centrum van Unilever, midden op de universiteitscampus in Wageningen. En verder: Digitalisering in het MKB Internet of Things, big data, kunstmatige intelligentie,...

EVMI 8 2019

EVMI 8 2019

In dit themanummer over duurzaamheid besteden we aandacht aan enkele van de grote vraagstukken rondom dit onderwerp. Zo vragen we enkele Nederlandse bedrijven hoe ze hun productie CO2-neutraal kunnen krijgen, kijken we wat er commercieel mogelijk is voor het hergebruiken van plastic huisafval en vragen we Directeur Duurzaamheid Anniek Mauser van...

EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. btw

Profiteer nu
Editie 1 2023
Editie 1 2023

In dit nummer van EVMI staat verpakken centraal. Met onder meer: interview met Gert-Jan van Baardwijk, circulaire verpakkingen en eenvoudig hybride producten maken. Lees de editie hier!

EVMI 1 online
Verpakkingsspecial
Verpakkingsspecial

De Verpakkingsspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
Evenementen

Open Avond Hogeschool Inholland

29 maart 2023

Lees meer

Veggie Challenge Live 2023 – nieuw food & lifestyle event

31 maart 2023 - 1 april 2023

Lees meer

Empack en Packaging Innovations 2023

5 april 2023 - 6 april 2023

Lees meer
EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea