Edities
EVMI 1 2018

EVMI 1 2018

Of je nou publieksbladen, nieuwssites of vakbladen leest, over de trends in food zijn de meeste voorspellers het wel eens. Autarkie, lokaal, seizoensgebonden en natuurlijk (inclusief de bijbehorende discussie wat dat nu precies is), (nog) minder vlees, suiker met mate. Zeewier blijft, algen komen. Kweekvlees verschijnt, ambachtelijk vlees herovert zijn...

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 29,99 ex. BTW 

Profiteer nu
Editie 6 2020
Editie 6 2020

EVMI 6 heeft als thema duurzaamheid. Met onder andere een interview met André Heeres, Empack en de fusie van UTZ en de Rainforest Alliance.

Lees meer
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
Evenementen

Training VITAL allergenen web-based

4 augustus 2020

Lees meer

HAS Cursus Kennismaking met Voedingsmiddelentechnologie

1 oktober 2020

Lees meer

HAS cursus Levensmiddelentechnologie

1 oktober 2020

Lees meer
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea