Edities
EVMI 3 2018

EVMI 3 2018

“Nepvlees”, riep een collega toen ze de coverfoto zag. “Laat De Vegetarische Slager je maar niet horen”, grapte ik. Want mij was opgevallen hoe consequent hij is in het gebruik van de formuleringen ‘dierlijk vlees’ en ‘plantaardig vlees’. Ik merkte dat vooral omdat ik thuis ook nepvlees riep als we iets...

EVMI 2 2018

EVMI 2 2018

Lekkerder, natuurlijker, glanzender, eerlijker, gezonder, duurzamer; de voedingsmiddelenindustrie staat nooit stil. Of het nu gaat om actieve ingrediënten voor medische voeding en voedings-supplementen, landbouw zonder chemie of 3D-metaalprinten; de voedingsmiddelenbranche zoekt constant mogelijkheden om (de productie van) onze voeding te verbeteren....

EVMI 1 2018

EVMI 1 2018

Of je nou publieksbladen, nieuwssites of vakbladen leest, over de trends in food zijn de meeste voorspellers het wel eens. Autarkie, lokaal, seizoensgebonden en natuurlijk (inclusief de bijbehorende discussie wat dat nu precies is), (nog) minder vlees, suiker met mate. Zeewier blijft, algen komen. Kweekvlees verschijnt, ambachtelijk vlees herovert zijn...

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 29,99 ex. BTW 

Profiteer nu
Editie 8 2020
Editie 8 2020

In EVMI 8 staan de food trends van 2021 centraal. Met o.a. de beloftes van Bonduelle, verkoopplatform Rechtstreex en duurzame voedselketens.

Lees meer
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
Evenementen

Seafood Expo Asia Reconnect 2020

17 november 2020 - 19 november 2020

Lees meer

BioKennisweek

18 januari 2021 - 22:00

Lees meer

Food Safety Compliance opleiding voor QA managers

21 januari 2021 - 3 februari 2021

Lees meer
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea