3D Food printing conference

3D Food printing Conference

De techniek van 3D printen zal fundamenteel deel uitmaken van de manier waarop mensen in te de toekomst omgaan met eten.  Er moet nog veel onderzoek gedaan worden voor de hype realiteit kan worden. De online 3D food printing conference gaat op een aantal aspecten van dit onderwerp in. 

Onderwerpen: 

  • Onderzoek en ontwikkeling
  • Technologieën 
  • Ingrediënten
  • Verdienmodellen
  • Wet- en regelgeving
  • Investeringsmogelijkheden

Registratie: https://tikcit.com/register/5d64ec9f213fced2ea582e34/5ea09a3c083c6d5b00144a6a/

Sprekers:

  • Gavin Brown, vicepresident global R&D Barry Callebaut Group: 'Mona Lisa, world’s first personalized 3D printed chocolate brand'.
  • Marine Coré Baillais, oprichter La Pâtisserie Numérique / The Digital Patisserie: 'From Polymer to upcycling : an unexpected journey in 3D Food Printing'.
  • Antien Zuidberg, Professor of Practice (Lector), HAS University of Applied Sciences: '3D Food printing for better eating'.
  • Gaia Di Martino, Scientific Assistant, University of Applied Sciences Ruhr West: 'Cook.3D: a new food 3D printing approach'.
  • Michinao Hashimoto, Assistant Professor, Singapore University of Technology and Design.
  • Nina Hoff, CEO byFlow.
  • Dan Rubinsky, CEO RS3prints: 'Alternative 3D food printing technology'. 

Voor wie?

Leveranciers aan de voedingsindustrie - agritech - hardware en software leveranciers - voedingsonderzoek instituten - professionals in de gezondheidszorg - horeca professionals - trendwatchers - ondernemers - investeerders - certificering- en voedselveiligheid instituten

 

 

https://3dfoodprintingconference.com/