AgriFoodTech 2019

AgriFoodTech organiseert op 11 en 12 december 2019 haar vierde editie in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Technologische innovaties bepalen de toekomst van Agri&Food. AgriFoodTech 2019 brengt technologische innovatie, expertise-ontwikkeling en samenwerking tot stand.

Fabrikanten, toeleveranciers, ontwikkelaars, ontwerpers, gebruikers uit de hele voedselketen tonen de allernieuwste innovaties. Diverse kennissessies bieden bezoekers actuele informatie. Op de beursvloer bieden diverse podia de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, van elkaar leren en tot nieuwe business komen. Er zijn daarnaast diverse themapleinen, live-demo’s en een expositie met naar verwachting 120 specialistische bedrijven en kennisinstellingen.

Het exposantenprofiel is zeer breed met o.a. robotica, sensortechnologie, fotonica, vision, machine- & apparatenbouw, IOT, software, big data, informatietechnologie, precisielandbouw, foodinnovation en verpakkingstechnologie.

Topsectoren bij elkaar

De topsectoren Agri & Food, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en High Tech Systemen & Materialen zijn samen verantwoordelijk voor meer dan de helft van de Nederlandse export. Op het snijvlak van deze sectoren liggen uitdagende innovatiekansen die Nederland zicht bieden op enerzijds nieuwe exportketens en economie en anderzijds op volgende stappen in de productie van duurzaam, veilig, transparant en smakelijk voedsel.

Nederland is een voorloper op het gebied van hightech. Ook op het gebied van Agri & Food en Tuinbouw heeft ons land een wereldnaam. Met cross-overs tussen hightech industrie en de glastuinbouw kan Nederland Koploper blijven in het gebruik van hightech bij de productie van voedsel.

https://agrifoodtech.nl/