Cursus allergenen management web-based

De training allergenen management is een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem, met veel achtergrondinformatie en voorbeelden.

Naast wetgeving en etikettering komen de vijf basispijlers van allergenenbeheer aan bod. Bovendien worden VITAL, het certificatieschema SimplyOK en de allergenen analyse toegelicht.

De cursus is gericht op producenten van voorverpakte voedingsmiddelen en daardoor interessant voor kwaliteits- of QA-functionarissen van levensmiddelenproducenten, auditoren van certificerende of controlerende instellingen, adviesbureaus en Regulatory Affairs Managers. Kortom: voor iedereen die te maken heeft met voedselveiligheid.

De web-based training is mogelijk vanaf elke computer of laptop. Alleen een camera, microfoon (standaard op veel laptops) en een rustige omgeving zijn nodig. Allergenen Consultancy zorgt voor een web-based trainingsomgeving in Zoom. Hiervoor is het niet nodig om zelf een account of betaald abonnement af te sluiten.

https://www.allergenenconsultancy.nl/product//cursussen-en-e-learning/cursus-allergenen-management