Informatiedag Bakkerij en Zoetwaren sector

brood deeg

Dinsdag 1 oktober vindt de tweede editie van de Informatiedag Bakkerij en Zoetwarensector plaats. Het onderwerp van dit netwerk- en kennisevent is arbeidsveiligheid. Het event is speciaal voor de bakkerij en zoetwarensector. De middag wordt georganiseerd door het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) en de Vereniging voor de Bakkerij- en Zoetwarenindustrie (VBZ) in samenwerking met TNO en EU-OSHA.

Deze middag komen de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van goede Arbozorg in de sector, zoals ATEX handleiding, RI&E en stofbeheersing, aan bod. Deze middag geeft bezoekers de mogelijkheid om zich breed te oriënteren op de ontwikkelingen op het gebied van arbeidsveiligheid. Met name voor professionals die verantwoordelijk zijn voor Arbozorg en voor bedrijven waar dit een belangrijk punt is. 

In een aantal workshops wordt dieper ingegaan op diverse onderwerpen. Deze zijn niet alleen van belang voor industriële bedrijven, maar zeker ook voor het MKB. Op de informatiemarkt kunnen bezoekers terecht voor meer informatie over onderwerpen zoals de persoonlijke gezondheidscheck, vitaliteitsregeling bakkerijsector, en nachtwerk.

De Informatiedag Bakkerij en Zoetwarensector vindt plaats op 1 oktober bij het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen. Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden bij Tineke Rens (NBC) of Erna Bak (VBZ)

https://us5.campaign-archive.com/?e=&u=5aedf18338f60a6c9c46b67ed&id=b52c13d8c8