Masterclass Plant Based Food

Vegan. Je hoort en leest er overal over. We zijn bewuster bezig met onze voeding en dat uit zich dagdagelijks op wat er op ons bord komt. Trends en innovatieve ontwikkelingen binnen het brede denkkader van ‘food’ zorgen ervoor dat we de vinger aan de pols houden. Binnen dit kader slaan Ter Groene Poorte, Syntra West en VABA de handen in elkaar en organiseren ze. samen een tweedaagse ‘Masterclass Plant Based’, ironisch genoeg in de Slagerijschool van Ter Groene Poorte. Iedereen die met voeding bezig is, de bakker-patissier, de slager-traiteur of de eigentijdse topchef kunnen hier letterlijk hun graantje van meepikken. 

Maandag 2 maart 2020

9.00 u. Plant based ontbijt in Slagerijschool Ter Groene Poorte
10 u. – 12 u. Inspirerende introductie door Bernard Lahousse (Food Pairing)
12.30 u. – 13.30 u. walking lunch met Wim Ballieu
13.30 u. – 18.00 u. Workshops ‘vegan chef’, ‘vegan patisserie’ en ‘vegan grootkeuken met Maxime Willems, Hans D’Heer (Ter Groene Poorte) en Koen Strubbe (Ter Groene Poorte).
18.30 u. Plantbased Barbecue onder leiding van Greenway

Dinsdag 3 maart 2020

10 u. – 11 u. Theoretische sessie
11.15 u. – 12.00 u. impact op de gezondheid (Kris Baeckelandt – diëtist Ter Groene Poorte) 
12.30 u. – 13.30 u. plant based lunch
13.30 u. – 18.00 u.  Workshops met Pieterjan Lint, Piet Vansteenberghe en Bart Ardijns
18.30 u. Diner - pitch met de resultaten

Hoe inschrijven? 
Prijs: 450 euro per persoon (twee dagen - maaltijden inclusief)
Klik hier om in te schrijven.