SOL event

SOL Event

Innoveren en slim produceren met Mens & Techniek… Hoe pak je dat aan?

 De food- en feedsector verandert voortdurend. Wil je als organisatie blijven drijven, dan moet je hierin mee. De huidige ontwikkelingen dwingen ons om continu te vernieuwen. Maar veel organisaties zien dit als een grote uitdaging. Hoe maak je innovatie tot een succes?

Op 22 september (13.30 uur - 17.30 uur) organiseert de Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie het SOL event 'Innoveren en Slim Produceren - met Mens & Techniek'. Samen met onze gastsprekers professor Henk Volberda en Marcel van Haren nemen we je mee in de ontwikkelingen in de levensmiddelensector en de impact hiervan op bedrijven en medewerkers.
 
Prof. Henk Volberda, hoogleraar Stategy and Innovation aan de Amsterdam Business School (UVA), zal ons vertellen over sociale innovatie als succesfactor voor innovatie binnen bedrijven. Hierin staan nieuwe manieren van managen, (samen)werken, organiseren en benutten van de talenten van je medewerkers centraal.

Marcel van Haren, directeur bij GMV en manager bij FME, neemt ons mee in de technische en technologische ontwikkelingen in de food -en feedsector. Van Haren verbindt koplopers in de technologische en food- en feedsector om innovatie en verandering in het voedselsysteem te stimuleren.

Na de presentaties gaan drie foodbedrijven in break out rooms met de zaal in gesprek over hoe zij invulling geven aan innovatie binnen hun onderneming. Ben je na deze middag nog niet uitgepraat? We sluiten het event af met een gezellige borrel in de Zuidkas!

Heb je interesse? Meld je dan nu aan via m.vlam@sol-online.nl

 Het SOL event vindt plaats bij KAS Evenementenlocatie – Meet in Office in Woerden.

Meer informatie over het evenement vind je hier: https://lnkd.in/gWPSWev

https://lnkd.in/gWPSWev