Voedselveranderaars (in spé) gezocht. SFYN Academie '23

SFYN Academie

Komend jaar wordt er namens het Slow Food Youth Network voor de dertiende keer de SFYN

academie georganiseerd. Een programma waarin jonge mensen (18-35 jaar) de kans krijgen om alles te leren over ons voedselsysteem en de structuren en ketens die bepalen wat we eten. Dit wordt gedaan door stad en platteland af te reizen om boerderijen, fabrieken en organisaties te bezoeken en te spreken met de mensen die invloed hebben op ons voedsel. van boer tot kok, van wetenschapper tot ontwerper en van student tot ondernemer. 

 

SFYN Nederland gelooft dat iedereen kan bijdragen aan verandering. Want alleen samen kan verandering in werking worden gezet. De Academie is op zoek naar jonge voedsel veranderaars van allerlei opleidingsniveau’s met ieder een eigen achtergrond, expertise en invalshoek. De belangrijkste voorwaarde is dat je nieuwsgierig bent én actief wilt bijdragen aan een positieve verandering in het voedselsysteem.

 

Het programma duurt een half jaar, start in januari 2022 en de tijdsinvestering bedraagt gemiddeld 3-4 dagen per maand. Aanmelden kan tot 1 november 2023 12:00. Meer informatie over het programma en aanmelden vind je hier.