Webinar Upcycling to the consumer

Het ‘upcyclen’ van rest- en zijstromen van landbouw- en voedselproductie, is een van de meest effectieve technologische oplossingen om voldoende en verantwoord voedsel te produceren voor een groeiende wereldbevolking. Er zijn al veel technologische innovaties in ontwikkeling om deze zijstromen te benutten voor voedingsingrediënten en -producten, maar een van de grootste uitdagingen is om deze producten naar de consument te brengen en nieuwe circulaire ketens te creëren.

​Hierover gaat het webinar ‘Upcycling to the consumer’ van Foodvalley NL op 14 februari. Het webinar gaat in op vragen uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de samenleving over de toekomstige markt voor upcycled food. Bijvoorbeeld: wat zijn de verwachtingen van consumenten over upcycled food? En hoe kunnen deze circulaire voedingsproducten onderdeel worden van het verantwoord inkoopbeleid van B2C-bedrijven?

Meer informatie over het online bijwonen van het webinar vind je op de website van Foodvalley NL.