Evenementen

Training VITAL allergenen klassikaal

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

3D Food printing conference

3D Food printing conference

De techniek van 3D printen zal fundamenteel deel uitmaken van de manier waarop mensen in te de toekomst omgaan met eten. Supermarkten testen 3D geprinte gepersonaliseerde taarten en horeca experimenteert met geprinte desserts. Er moet nog veel onderzoek gedaan worden voor de hype realiteit kan worden.

Training VITAL allergenen klassikaal

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Cursus allergenen management

Een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem.

Horecava 2021

Horecava 2021

Horecava is dé vakbeurs voor en door professionals in de foodservice branche.

Sirha 2021

Sirha 2021

Deze week vindt in Lyon de twintigste editie van de gerenommeerde vakbeurs voor de horeca en catering Sirha plaats. Iedere twee jaar trekken meer dan 200.000 foodprofessionals naar Lyon voor de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van food. Sirha vindt plaats van 23 tot en met 27 januari.

Food Technology 2021

Food Technology 2021

Mikrocentrum, kennis- en netwerkorganisatie voor de technische maakindustrie, en Alea Publishers, uitgever van het vakblad EVMI, bundelen de krachten en organiseren samen Food Technology 2021. Dit kennis- en netwerkevenement vindt plaats op 27 en 28 januari 2021 en richt zich volledig op hightech innovaties binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Dutch Poultry Expo

De tweede editie van Dutch Poultry Expo is verplaatst naar 9 en 10 juni vanwege het coronavirus. Op beide dagen is het nationale vakevent voor de pluimveehouderij geopend van 14.00 tot 22.00 uur. Voor meer informatie: www.dutchpoultryexpo.nl.

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en...

Vakbeurs bakkerij- en banketbakkerij-industrie

Vakbeurs bakkerij- en banketbakkerij-industrie

IBA organiseerd eens in de drie jaar een vakbeurs voor bakkerijen waar nieuwe innovaties en ideeën worden geintroduceerd. Bij het event staan verschillende industriële productielijnen opgesteld. Doordat het event eens in de drie jaar georganiseerdt wordt, zijn nieuwe ideeën gegarandeerd.

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 29,99 ex. BTW 

Profiteer nu
Editie 5 - 2020
Editie 5 - 2020

Het thema van EVMI 5-2020 is ingrediënten. Met onder andere de zoektocht naar plantaardige alternatieven voor zuivel, de eiwitten van de toekomst en de duurzaamheidsambities van Hak.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Evenementen

Training VITAL allergenen web-based

4 augustus 2020

Lees meer

Training VITAL allergenen web-based

4 augustus 2020

Lees meer

SOL event

22 september 2020 - 22 september 2020

Lees meer
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea