Evenementen
Gastvrij Rotterdam
Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en...
Sirha 2021
Sirha, de gerenommeerde vakbeurs voor de horeca en catering, is verplaatst. De twintigste editie van de vakbeurs vindt dit jaar plaats van 23 tot en met 27 september in Lyon. Iedere twee jaar trekken meer dan 200.000 foodprofessionals naar Frankrijk voor de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van food.
iba 2021
De IBA is hét wereldwijde ontmoetingspunt voor experts in de bakkerij-industrie. Op de vakbeurs voor bakkerij, zoetwaren en snacks, die iedere drie jaar plaatsvindt, worden nieuwe innovaties en ideeën geïntroduceerd.
Intrafood:21
Intrafood:21 is een vakevent voor grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen en halffabrikaten voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk.
Packaging Innovations 2021
De verpakkingsbeurs Packaging Innovations vindt plaats op 17 en 18 november 2021 bij Taets Amsterdam. Vanwege het coronavirus ging de editie van 2020 niet door.
ISM 2022
ISM is de jaarlijkse internationale vakbeurs voor chocolade en zoetwaren. De editie van 2022 vindt plaats van 30 januari tot 2 februari in Keulen.
EVMI Nieuwsbrief
Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.
InschrijvenEVMI
Editie 1 2021

In de eerste EVMI van 2021 staat het thema Processing centraal. Een dezer dagen ploft het magazine op je deurmat. Liever online lezen? Dat kan hier!
Lees meer