Evenementen

Workshop Zout- en suikerverlaging

De markt vraagt om gezondere produc­ten, met minder of geen suiker en zout. De kwaliteit, smaak en de houdbaarheid van de gezondere producten moet daarbij hetzelfde blijven. Bij het aanpassen van de receptuur komen echter vaak allerlei problemen naar boven. In deze workshop krijgt u theoretische en praktische informatie over de (on)mogelijkheden van zout- en suikervervanging. De workshop is op 12 maart 2020.  

Dutch Poultry Expo

De tweede editie van Dutch Poultry Expo is op dinsdag 17 en woensdag 18 maart 2020 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. Op beide dagen is het nationale vakevent voor de pluimveehouderij geopend van 14.00 tot 22.00 uur. Voor meer informatie: www.dutchpoultryexpo.nl.

Workshop Zout- en suikerverlaging

De markt vraagt om gezondere produc­ten, met minder of geen suiker en zout. De kwaliteit, smaak en de houdbaarheid van de gezondere producten moet daarbij hetzelfde blijven. Bij het aanpassen van de receptuur komen echter vaak allerlei problemen naar boven. In deze workshop krijgt u theoretische en praktische informatie over de (on)mogelijkheden van zout- en suikervervanging. Onderwerpen:  Welke functies hebben zout en suiker in voedingsmiddelen in het algemeen?  Wat zijn de gevolgen van verlagen of verwijderen van zout en suiker uit een product?  Welke vervangers voor zout...

Empack 2020, Utrecht

Empack 2020, Utrecht

Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux en vindt op 31 maart, 1 & 2 april 2020 plaats in Jaarbeurs Utrecht. De verpakkingsindustrie staat volop in bloei, daarom bezoeken de 9.000 professionals Empack graag om de laatste ontwikkelingen op het gebied van verpakkingstechnologie te ontdekken. Verpakkingsmanagers,...

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Eindhoven Airport

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online. Let op: ENGELSTALIGE TRAINING

Vakbeurzen Maintenance en Worksafe

In 2020 vinden voor het eerst in Nederland de vakbeurzen Maintenance en Worksafe onder één dak plaats: 21, 22 en 23 april 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Deze ‘unieke’ beurscombinatie zorgt ervoor dat zowel het onderhoud als de veiligheid binnen diverse industriële sectoren centraal staan. Naast een goedgevulde beursvloer is er ook een conferentieprogramma, daarvan is nu de thematiek bekend gemaakt: Assets, Veiligheid en Human Factor. Voor meer informatie: www.maintenance-gorinchem.com en www.worksafe.nl.

Cursus Kwaliteit in Bedrijf

Kwaliteitscontroles zijn noodzakelijk om de voedselveiligheid en kwaliteit van ons voedsel te garanderen. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je de kwaliteit meten én verbeteren? Je leert in de cursus welke controles wanneer op welke producten moeten worden toegepast. Daarnaast ontdek je hoe de kwaliteit van tussen- en eindproducten verbeterd kan worden, en hoe je effectief een kwaliteitszorgsysteem opzet. De cursus bestaat uit 8 cursusavonden.

HAS cursus: kwaliteit in bedrijf

Kwaliteitscontroles zijn noodzakelijk om de voedselveiligheid en kwaliteit van ons voedsel te garanderen. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je de kwaliteit meten én verbeteren? De onderwerpen bij deze cursus: controles, de kwaliteit van tussen –en eindproducten, opzet van een kwaliteitszorgsysteem, HACCP. De cursus bestaat uit 8 cursusavonden.    Deze cursus is geschikt voor iedereen betrokken bij, dan wel verantwoordelijk voor voedsel(bereiding) in de dagelijkse praktijk.

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Geertruidenberg

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Cursus allergenen management Beveren, België

Een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem. Met veel achtergrondinformatie en voorbeelden. Naast wetgeving en etikettering komen de vijf basispijlers van allergenenbeheer aan bod. Bovendien wordt VITAL toegelicht (kort), het certificatieschema SimplyOK en allergenen analyse.

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. BTW 

Profiteer nu
Editie 8 - 2019

In EVMI 1 2020 lees je wat o.a. smart industry en kunstmatige intelligentie kunnen betekenen in het productieproces. Ook nemen we een kijkje in het nieuwe R&D-centrum van Unilever, midden op de universiteitscampus in Wageningen.

Bekijk de inhoud
Evenementen

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Kasterlee, België

6 februari 2020

Lees meer

Cursus Voedselveiligheid en Houdbaarheid

11 februari 2020

Lees meer

Cursus Productontwikkeling en Ingredienten

13 februari 2020

Lees meer
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea