Evenementen

Cursus allergenen management Renswoude

Een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem. Met veel achtergrondinformatie en voorbeelden. Naast wetgeving en etikettering komen de vijf basispijlers van allergenenbeheer aan bod. Bovendien wordt VITAL toegelicht (kort), het certificatieschema SimplyOK en allergenen analyse.

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Renswoude

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Expo GastroPan 2020

Expo GastroPan 2020 is een internationale tentoonstelling van oplossingen en technologie in de bakkerij-, banket-, zoetwaren-, ijs-, koffie-, horeca- en voedingsindustrie in Zuidoost-Europa.

Workshop Zout- en suikerverlaging

De markt vraagt om gezondere produc­ten, met minder of geen suiker en zout. De kwaliteit, smaak en de houdbaarheid van de gezondere producten moet daarbij hetzelfde blijven. Bij het aanpassen van de receptuur komen echter vaak allerlei problemen naar boven. In deze workshop krijgt u theoretische en praktische informatie over de (on)mogelijkheden van zout- en suikervervanging. Onderwerpen:  Welke functies hebben zout en suiker in voedingsmiddelen in het algemeen?  Wat zijn de gevolgen van verlagen of verwijderen van zout en suiker uit een product?  Welke vervangers voor zout...

Empack 2020, Utrecht

Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux en vindt op 31 maart, 1 & 2 april 2020 plaats in Jaarbeurs Utrecht. De verpakkingsindustrie staat volop in bloei, daarom bezoeken de 9.000 professionals Empack graag om de laatste ontwikkelingen op het gebied van verpakkingstechnologie te ontdekken. Verpakkingsmanagers, inkopers, technisch managers en management/directie van grote A-merken en MKB komen naar Empack voor oplossingen om beter, sneller of duurzamer te verpakken. Zo’n 350 leveranciers in verpakkingsmachines en –materialen lanceren en presenteren...

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Eindhoven Airport

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online. Let op: ENGELSTALIGE TRAINING

HAS cursus: kwaliteit in bedrijf

Kwaliteitscontroles zijn noodzakelijk om de voedselveiligheid en kwaliteit van ons voedsel te garanderen. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je de kwaliteit meten én verbeteren? De onderwerpen bij deze cursus: controles, de kwaliteit van tussen –en eindproducten, opzet van een kwaliteitszorgsysteem, HACCP. De cursus bestaat uit 8 cursusavonden.    Deze cursus is geschikt voor iedereen betrokken bij, dan wel verantwoordelijk voor voedsel(bereiding) in de dagelijkse praktijk.

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Geertruidenberg

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Cursus allergenen management Beveren, België

Een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem. Met veel achtergrondinformatie en voorbeelden. Naast wetgeving en etikettering komen de vijf basispijlers van allergenenbeheer aan bod. Bovendien wordt VITAL toegelicht (kort), het certificatieschema SimplyOK en allergenen analyse.

More than Drinks Inspiration!

More than Drinks Inspiration!

Op zondag 2 en maandag 3 februari 2020 organiseert Alea Publishers, de nieuwe uitgever van drankenvakblad More than Drinks!, in samenwerking met Promotion Projects de eerste More than Drinks Inspiration!; een vakevenement voor alle professionals uit de drankenbranche.

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. BTW 

Profiteer nu
Editie 8 - 2019

EVMI 8 heeft het thema duurzaamheid. In deze editie vragen we enkele Nederlandse bedrijven hoe ze hun productie CO2-neutraal proberen te krijgen, en vragen we Directeur Duurzaamheid Anniek Mauser van Unilever hoe een duurzaamheidsmanager in een organisatie moet staan om voldoende impact te kunnen hebben.

Bekijk de inhoud
Evenementen

AgriFoodTech 2019

09:00 - 12 december 2019

Lees meer

iMIS Food Netwerkmeeting Rotterdam

17 januari 2020

Lees meer

Voedselveiligheid en commercieel voordeel: het kan!

23 januari 2020

Lees meer
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea