Evenementen
Summer School from farm to fork

Summer School from farm to fork

In deze online Engelstalige Summer School gaan studenten kijken naar innovaties en trends in de agrifoodsector, waarbij er wordt gekeken naar de rol van dierlijke productie in kringlooplandbouw en voedselsystemen

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam biedt professionals in de horeca een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Tijdens deze beurs kunnen bezoekers van 500 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs,...

Meat Expo 2023

Meat Expo 2023

Van 24 tot 27 september kunnen professionals uit de vleessector tijdens de Meat Expo inspiratie opdoen rondom de slagersambacht, waar de passie voor het vak en stielkennis centraal staan.

Intrafood 2023

Op 28 en 29 september vindt in Kortrijk voor de negende keer de Intrafood beurs plaats. Dit is een tweedaags foodevent voor grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen en halffabricaten voor de voedingsindustrie in de Benelux & Noord-Frankrijk.

Cursus duurzame & gezonde voeding

Cursus duurzame & gezonde voeding

Deze cursus aan Wageningen Academy biedt de laatste inzichten en kennis als het gaat over duurzaamheid, voedingswaarde en de kwalitatieve en kwantitatieve aspecten ervan.

De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023

De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023

De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023 vindt plaats op 2 en 3 oktober in Expo Houten. Door de jaren heen is de Vakbeurs Foodspecialiteiten uitgegroeid tot een jaarlijkse ontmoetingsplaats voor de gehele foodspecialiteitenbranche. Met ruim 275 deelnemende exposanten staat de Vakbeurs Foodspecialiteiten garant voor een gevarieerd productaanbod. De beurs...

Anuga 2023

Anuga 2023

Anuga 2023 vindt plaats van 7 tot 11 oktober in Keulen. Dit jaar is het centrale thema van de beurs ‘Sustainable Growth’. De nadruk ligt daarbij op verschillende vraagstukken, zoals hoe het spanningsveld tussen economische groei en duurzaamheid in food in overeenstemming gebracht kan worden, welke facetten duurzame groei biedt en welke oplossingen en...

BBB Maastricht

BBB Maastricht

Van 9 tot en met 11 oktober 2023 vindt in Maastricht de horecavakbeurs “BBB Maastricht” plaats voor Nederlandse en Belgische horecaleveranciers en professionals. De beurs biedt een vol programma aan proeverijen, kookbattles en masterclasses.

SIAL Paris

SIAL Paris

SIAL Paris is een van de grootste foodvakbeurzen van de wereld, waar er voor bezoekers gedurende vijf dagen volop inspiratie op te doen valt wat betreft retail, catering, importhandel en meer.

Iba 2023

Iba 2023

IBA organiseert eens in de drie jaar een vakbeurs voor bakkerijen waar nieuwe innovaties en ideeën worden geïntroduceerd. Dit jaar vind het evenement, na een online editie in 2021, weer fysiek plaats van 22 oktober tot 26 oktober in de Fairground München.  

EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. btw

Profiteer nu
Editie 1 2023
Editie 1 2023

In dit nummer van EVMI staat verpakken centraal. Met onder meer: interview met Gert-Jan van Baardwijk, circulaire verpakkingen en eenvoudig hybride producten maken. Lees de editie hier!

EVMI 1 online
Verpakkingsspecial
Verpakkingsspecial

De Verpakkingsspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
Evenementen

Open Avond Hogeschool Inholland

29 maart 2023

Lees meer

Veggie Challenge Live 2023 – nieuw food & lifestyle event

31 maart 2023 - 1 april 2023

Lees meer

Empack en Packaging Innovations 2023

5 april 2023 - 6 april 2023

Lees meer
EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea