Hamburgers zijn populair. Nederlanders eten er jaarlijks zo’n 400 miljoen. Iglo lanceert een alternatief op de vleesvariant: Fish Burgers en Veggie Burgers. Er zijn drie soorten: Fish Burgers Classic, Fish Burgers Hot & Spicy of de Veggie Burgers met verschillende groenten.
Fish Burgers
In de Fish Burgers zitten Omega 3 vetzuren. De Omega 3 vetzuren uit vis zijn belangrijk voor hart en bloedvaten. Daarom is het advies om minimaal één keer per week vis te eten. Beide burgers zijn MSC-gecertificeerd.
Veggie Burgers
Veel Nederlanders eten regelmatig vleesvervangers. Daarom introduceert Iglo ook een Veggie Burger. De Veggie Burgers bevatten onder andere broccoli, wortel en maïs.
Uitbreiding assortiment
Iglo breidt haar assortiment dit jaar verder uit. Vanaf half juli wordt het visstickassortiment aangevuld met een glutenvrije variant. Ook komen deze zomer komen nieuwe gepaneerde scholfilets in het supermarktschap: Hollandse Schol gepaneerd en Hollandse Schol licht gepaneerd met boter, kruiden en citroen.
Lees ook:
- HAK lanceert bonenburgers (12 mei 2017)
- Dutch Weed Burger opent restaurant (17 februari 2017)
- Biologische quinoaburgers op de markt (7 december 2016)
- Iglo wint GfK Shopper Marketing Award (23 september 2016)