3D Food Printing: Delicious and healthy food for everyone, dat is de titel van de lezing van Peter Nieuwkerk, initiatiefnemer van Gastronology 3D Food Works. Op 2 december hoor je er alles over op Food Technology in de Brabanthallen. 

Gastronology biedt recepten, designs en printtechnieken voor verse groenten en aardappelen. De technologie opent nieuwe deuren voor specifieke doelgroepen, zoals mensen met kauw- en slikproblemen en kinderen die moeite hebben met groente eten. Toekomstdroom van het bedrijf is gepersonaliseerde groenten kunnen maken voor mensen met kanker. In 2022 is de 3D-faciliteit er klaar voor om te produceren met een dagelijkse capaciteit van 2000 kilogram.

Tijdens Food Technology 2021, dat georganiseerd wordt door Mikrocentrum en EVMI (onderdeel van Alea Publishers), komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Food Technology vindt plaats op 1 en 2 december in de Brabanthallen in Den Bosch. Lees alles over het event en schrijf je gratis in op food-technology.nl.

Belangstelling om met je bedrijf deel te nemen aan de beurs? Klik dan hier.

Altijd op de hoogte blijven?