Duitse foodbedrijven presenteren zich

Bedrijven die op zoek zijn naar Duitse foodleveranciers of die hun assortiment willen uitbreiden met innovatieve foodproducten uit Duitsland, zoals insecten of wildfruit, kunnen in contact komen met een achttal Duitse bedrijven. Deze bedrijven presenteren zich in een Nederlandse handelsreis.

De producten van deze foodbedrijven worden op 31 mei voorgeteld tijdens kennismakingsgesprekken op locatie. Ook zijn er productpresentaties met een proeverij in het Miele Culinary Institute in Vianen.

Gesprekken

Geïnteresseerde Nederlandse ondernemers kunnen met een van de acht Duitse collega’s in contact komen om de mogelijkheden voor concrete samenwerking te bespreken. De DNHK zorgt voor het contact via individuele kennismakingsgesprekken bij uw eigen kantoor.

De handelsreis voor acht Duitse levensmiddelenproducenten wordt van 30 mei tot en met 3 juni 2016 georganiseerd door de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) in opdracht van het Duitse ministerie voor Levensmiddelen en Landbouw (BMEL).

De deelnemende Duitse bedrijven zijn:

Bedrijfsprofielen van deze bedrijven.

Het evenement en de reis richten zich op Nederlandse ondernemers uit de levensmiddelenbranche, waaronder inkooporganisaties, groothandelaren, handelsvertegenwoordigers, retail en food service evenals overige distributeurs.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De voertalen van het evenement zijn Nederlands en Duits.

Lees ook:

Project voor innovaties Nederlands-Duitse foodindustrie (18 februari 2016)

Lees ook
Miko Pac overgenomen door Paccor

Miko Pac overgenomen door Paccor

Paccor, Duitse producent van verpakkingsmiddelen, neemt de verpakkingsdivisie van het Belgische bedrijf Miko over.

Rival Foods en LIVEKINDLY ontwikkelen plantaardige kip

Rival Foods en LIVEKINDLY ontwikkelen plantaardige kip

De perfecte plantaardige whole-cut kip produceren, zodat de consument gemakkelijker een duurzame keuze kan maken, zonder in te leveren op kwaliteit. Dat is het doel van de nieuwe samenwerking tussen Rival Foods en LIVEKINDLY Collective.

Nieuw industrieel partnerbedrijf Starcker

Nieuw industrieel partnerbedrijf Starcker

Van Doren Engineers en Flowfirm richten samen het bedrijf Starcker op. Productiebedrijven in de food en farmacie kunnen bij de nieuwe firma terecht voor technisch hoogwaardige totaaloplossingen.