6 bijeenkomsten voor kennisuitwisseling bij Endress+Hauser

2 maart 2023 Redactie Food

Vandaag de dag zien we nog steeds dat kennis heel belangrijk is. In veel bedrijven is er een tekort aan technisch personeel en komt het aan op de bestaande workforce die voor veel problemen kan komen te staan. Ook het digitale tijdperk brengt de nodige uitdagingen met zich mee.

Endress+Hauser is al jarenlang vooruitstrevend en innovatief als het gaat om meettechniek en toepassingen in de procesindustrie. Of het nu gaat om bestaande meetprincipes, Heartbeat Technology of over IIOT; Endress+Hauser heeft een schat aan informatie liggen.

Vanaf februari start Endress+Hauser met een reeks van 6 colleges met verschillende onderwerpen. Met deze colleges wordt ingespeeld op de behoefte vanuit de markt: kennisuitwisseling op een interactieve, korte maar krachtige manier. In een middagbijeenkomst wordt u weer helemaal bijgespijkerd over bijvoorbeeld temperatuurmeting en stoomkwaliteit.

Het programma is voor iedereen geschikt die zich bezighoudt met de uitvoering en onderhoud van procesinstallaties in welke branche dan ook. Meer informatie over de onderwerpen, tijden en data zijn te vinden op op www.nl.endress.com/college.

Altijd op de hoogte blijven?