Albert Heijn introduceert dagvers glutenvrij brood

1 september 2017

Albert Heijn gaat als eerste supermarkt vanaf 4 september dagelijks vers glutenvrij brood verkopen. Het brood is verrijkt met extra vezels en vrij van zowel tarwe als lactose. Maïszetmeel, tapiocazetmeel en rijstmeel vormen de basis van het brood. Per 100 gram bevat het brood minimaal 6 gram vezels. Zaden en pitten zorgen voor extra smaak en een bite.

Het brood wordt dagelijks gebakken in een nieuwe bakkerij waar alleen glutenvrije producten producten worden gemaakt. Daarnaast krijgt het brood een extra dikke en dubbel gesealde verpakking. Dit geeft volgens Albert Heijn nauwelijks kans op kruisbesmetting.

Het assortiment dagvers glutenvrij brood bestaat uit:

  • AH vrij van gluten bruin
  • AH vrij van gluten licht meerzaden
  • AH vrij van gluten donker meerzaden
  • AH vrij van gluten bruine meerzaden bollen 4 stuks
  • AH vrij van gluten rozijnenbrood 200 gram
  • AH vrij van gluten cake 250 gram.

Lees ook:

   

Altijd op de hoogte blijven?