Albert Heijn introduceert dagvers glutenvrij brood

AH glutenvrij brood

Albert Heijn gaat als eerste supermarkt vanaf 4 september dagelijks vers glutenvrij brood verkopen. Het brood is verrijkt met extra vezels en vrij van zowel tarwe als lactose. Maïszetmeel, tapiocazetmeel en rijstmeel vormen de basis van het brood. Per 100 gram bevat het brood minimaal 6 gram vezels. Zaden en pitten zorgen voor extra smaak en een bite.

Het brood wordt dagelijks gebakken in een nieuwe bakkerij waar alleen glutenvrije producten producten worden gemaakt. Daarnaast krijgt het brood een extra dikke en dubbel gesealde verpakking. Dit geeft volgens Albert Heijn nauwelijks kans op kruisbesmetting.

Het assortiment dagvers glutenvrij brood bestaat uit:

  • AH vrij van gluten bruin
  • AH vrij van gluten licht meerzaden
  • AH vrij van gluten donker meerzaden
  • AH vrij van gluten bruine meerzaden bollen 4 stuks
  • AH vrij van gluten rozijnenbrood 200 gram
  • AH vrij van gluten cake 250 gram.

Lees ook:

   
Lees ook
Veiligheidswaarschuwing voor bepaalde tomatensauzen Jumbo en Albert Heijn

Veiligheidswaarschuwing voor bepaalde tomatensauzen Jumbo en Albert Heijn

De Jumbo en Albert Heijn hebben een terugroepactie voor een tomatensaus die mogelijk kleine metalen deeltjes bevat. Bij de Albert Heijn gaat het om een tomatensaus bij een Tante Fanny pizzapakket, bij de Jumbo zit de saus bij de eigen merk Pizzakit.

Heerschap Groep gaat samenwerken met Albert Heijn

Heerschap Groep gaat samenwerken met Albert Heijn

Heerschap Groep gaat samenwerken met Albert Heijn. Niet alleen gaan vijf van de zes Jumbo Heerschap winkels over op de Albert Heijn-formule. Ook worden ambachtelijke producten van Bakkerij Heerschap toe gevoegd aan het Streeckgenoten-assortiment van Albert Heijn.

Albert Heijn test Nutri-Score online

Albert Heijn test Nutri-Score online

Dat meldt Albert Heijn vandaag in een persbericht. De supermarktformule start vandaag een proef waarbij het logo op circa 2.000 producten op de website wordt afgebeeld.