Albert Heijn wint voor de zevende keer op rij titel ‘beste chocoladeschap’

EVMI_Chocolade

Om aan de verlangens van chocoladeliefhebbers te voldoen, breidde Albert Heijn het aanbod aan nieuwe smaken en cacaorijke pure chocolade uit. En dat wierp zijn vruchten af. Albert Heijn heeft - voor de zevende keer op rij - het lekkerste aanbod van chocola, concludeert marktonderzoeksbureau GfK op basis van gegevens van 6.000 huishoudens. Die beoordeelden 24 supermarkten op hun chocoladeschap voor het zogeheten categorierapport van chocoladefabrikent Nestlé (Kitkat, L'Atelier, Bros). Voldoende voorraad, grote keuze en aanbiedingen blijken belangrijk voor consumenten en vormen de basis voor de toppositie van Albert Heijn.

Pure chocolade met een hoog cacaopercentage steeg in populariteit. “De vertrouwde melk-, witte en pure chocoladerepen blijven immens populair, maar tegelijkertijd zijn er steeds meer klanten die op zoek zijn naar nieuwe smaakcombinaties in chocolade,” zegt Gert Zwitser van Albert Heijn in de Levensmiddelenkrant.

Bron: Foodlog

Lees ook
Nog meer sinaasappelschillen gered

Nog meer sinaasappelschillen gered

Het Fair Trade-zeepmerk Seepje verwerkt sinaasappelschillen tot etherische olie en gebruikt deze in hun nieuwe handzeep met sinaasappelgeur. Het product ligt in het verlengde van het twee jaar geleden gelanceerde sinaasappelwasmiddel.

Rundvleesproducten Albert Heijn mogelijk besmet met E.coli bacterie

Rundvleesproducten Albert Heijn mogelijk besmet met E.coli bacterie

Albert Heijn heeft verschillende rundvleesproducten teruggeroepen vanwege een mogelijke besmetting met de E.coli bacterie. De supermarktketen heeft via de NVWA een veiligheidswaarschuwing doen uitgaan.

Veiligheidswaarschuwing AH biefstukworst 200 gram

Veiligheidswaarschuwing AH biefstukworst 200 gram

Albert Heijn heeft besloten de AH Biefstukworst st. 200 gram uit de winkels terug te halen. Bij de AH Biefstukworst st. 200 gram met houdbaarheidsdatum 21 september 2020 is de bacterie e.coli aangetroffen.