All Bakers in handen van Vleems Bakery International

Bagels_unsplash

Foto: Unsplash

All Bakers, producent van diverse soorten bagels, muffins en appelstrüdels, is op 1 november overgenomen door Vleems Bakery International uit Emmen. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

All Bakers is een relatief jong bedrijf dat inspeelt op de ontwikkelingen in de markt voor bakkerijproducten. Het bedrijf produceert voor zowel de foodservice-markt als de retailmarkt in het binnen- en buitenland. De producten zijn complementair aan het assortiment van Vleems Bakery International, dat vooral bekend staat om de productie van hamburger buns, hotdogbroodjes en tosti’s.

Volgens directeur Andries Raven zal de overname van All Bakers leiden tot een versterking van de marktpositie en wordt de portfolio stevig uitgebreid. Jacob-Jan Koelewijn, die als aandeelhouder aanblijft, voegt toe dat de overname heel belangrijk is voor het waarborgen van de continuïteit voor het personeel, de klanten en de leveranciers.

Bron: All Bakers

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Thema's
Lees ook
Ruud van Erp benoemd tot onafhankelijk voorzitter NVB

Ruud van Erp benoemd tot onafhankelijk voorzitter NVB

De Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij (NBV) heeft Ruud van Erp benoemd als nieuwe onafhankelijke voorzitter. Woensdag 22 maart vond de benoeming plaats in een speciale Algemene Ledenvergadering. Met een onafhankelijk voorzitter én een verbinder als Van Erp wil de NVB meer in gezamenlijkheid grote branchevraagstukken aanpakken.

Christiaan van Terheijden nieuwe directeur Lan Handling Technologies

Christiaan van Terheijden nieuwe directeur Lan Handling Technologies

Lan Handling Technologies heeft Christiaan van Terheijden benoemd tot nieuwe CEO van het bedrijf, met ingang van 1 maart 2023.

Holstaal gaat verder onder de naam Heleon Food BV

Holstaal gaat verder onder de naam Heleon Food BV

Holstaal, Nederlandse leverancier van RVS leidingwerk en componenten, gaat verder onder de naam ‘Heleon Food BV’. Sinds 2008 is Holstaal onderdeel van Heleon Group. De naamswijziging is een stap in verdere internationalisering en benadrukt de synergie van de verschillende bedrijven binnen Heleon Group. Tegelijkertijd verhuisde het bedrijf van Werkendam...